„Astăzi îmi place Dorian Popa” Iulia Albu, reacție contorversată după ce artistul ar fi rămas fără permis

Data actualizării: | Data publicării:

Iuia Albu spune că azi îi place de Dorian Popa. Motivul pentru care artistul i-a intrat în grații.

Iulia Albu s-a sesizat și ea după ce IPJ Ilfov a publicat anunțul potrivit căruia Dorian Popa ar fi consumat substanțe interzise de lege, urcându-se ulterior la volan.

Elena Merișoreanu, cu puțin timp înainte, susține că a vorbit telefonic cu Dorian Popa, iar printre plânsete și păreri de rău el ar fi zis că este nevinovat și că „doar a inspirat lângă alții”, dând de înțeles că a stat în preajma unor persoane care se drogau, iar totul s-ar fi întâmplat într-un club.

Vezi și: Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce ar fi fost prins drogat la volan: „Lua și niște pastile. Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”

Oprit de Poliție pentru un control, cel mai probabil de rutină, IPJ Ilfov a publicat anunțul în cauză în seara de sâmbătă.

Iulia Albu, intrată recent în vizorul opiniei publice, a comentat și ea toată situația, prezentându-și admirația față de influencerul care și-ar păstra o atitudine demnă în ciuda a tot ceea ce se întâmplă.

„Astăzi îmi place Dorian Popa. Rămas fără permis, se conformează, umil, decent, până și contentul pe care îl postează. Well done! (Foarte bine)', a scris Iulia Albu, pe Instagram.

După reținerea acestuia, influencerul nu a mai vorbit în public, singurele informații fiind prezentate de persoanele cu care a intrat în legătură. Cu toate că este vehiculat că a consumat droguri, până la ivirea unei sentințe definitive artistul nu se poate „bucura” de statutul de infractor, chiar dacă ar fi adevărate zvonurile.

Vezi și: Gigi Becali, reacție dură, după ce Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan: „Pușcărie, carnetul luat pe toată viața”

Toată situația a pornit un vârtej de opinii în rândul fanilor lui, unul dintre cele mai invocate argumente fiind lispa de precizie a aparatelor care arată consumul de substanțe interzise din corp.

După nefericitul incident de la 2 Mai, cu tânărul de numai 19 ani care a ucis alți doi tineri, el fiind sub o puternică influență a drogurilor, a apărut în opinia publică și dezbaterea cu privire la Test Drug-uri, mulți spunând că acestea ar fi lipsite de precizie. De obicei, probele de sânge din cadrul laboratoarelor specializate sunt folosite pentru a determina vinovăția sau nevinovăția unui individ suspectat de consum de substanțe interzise.

Până acum, Dorian Popa nu a declarat nimic oficial, iar urmăritorii săi așteaptă cu sufletul la gură deznodământul.

Mesajul IPJ Ilfov a fost:

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au transmis polițiștii, conform știripesurse.ro.

Vezi și: Mama lui Dorian Popa a recționat, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce spune „mamișor” despre incident



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel