„Așteptăm sugestii de nume”. Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol la filmările pentru Survivor All Stars / VIDEO

Data publicării:
Captură video: TikTok/Alexandra Duli
Descriere foto: Captură video: TikTok/Alexandra Duli

Oana Ciocan, iubita lui Jador, și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, după ce a dat de înțeles că este însărcinată pentru prima dată. Alexandra Duli a postat un videoclip cu fosta concurentă de la Survivor All Stars, în timp ce îi pune mâna pe burtică. Internauții au felicitat-o imediat pentru sarcină.

Oana Ciocan și Jador formează un cuplu de doar câteva luni. Cei doi s-au cunoscut la controlul medical pentru „Survivor All Stars”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în cadrul competiției din Republica Dominicană, iar răspunsul ei nu s-a lăsat prea mult așteptat. La întoarcerea în țară, Jador a cerut-o, din nou, de soție pe Oana Ciocan, dar de această dată cu un inel superb.

Deși formează un cuplu de jumătate de an, relația dintre Jador și Oana Ciocan este cât se poate de stabilă, iar cei doi se iubesc extrem de mult. Cu toate că au până acum au mai vorbit despre nuntă și despre copii, cei doi nu au declarat până acum nimic oficial.

Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol, în Repuplica Dominicană, la filmările pentru Survivor All Stars

Oana Ciocan și Jador se află în acest moment în Republica Domincană, alături de ceilalți concurenți de la Survivor All Stars. Alexandra Duli a postat pe pagina sa de TikTok un videoclip în care o mângâie pe burtică pe fosta Războinică, semn că este însărcinată cu Jador.

„Așteptăm sugestii de nume”, a scris Alexandra Duli în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune, mărturisiri în lacrimi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția sa: „Mi-a fost frică că o pierd”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Cu toate că cei doi nu au confirmat dacă vor deveni sau nu pentru prima dată părinți, internauții s-au grăbit să-i felicite.

„Chiar, Oana o să aibă un bebe?”, „Sarcină ușoară! Sănătate multă”, „Doamne ajută! Un copil e o binecuvântare”, „Oana o să aibă un copil”, „Felicitări”, „Acum chiar că rămâne Jador cu Oana”, „Oana, felicitări frumoaso!”, „Să fiți sănătoși și fericiți și dacă ești graviduță să ai sarcină ușoară”, „Felicitări, sarcină ușoară îți doresc!”, „Felicitări! O să fie un copil frumos”, „Maria dacă e fată, Abel dacă e băiat”, „Să fie gemeni, fetiță și băiat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea făcută de Alexandra Duli pe pagina sa de TikTok.

@_alexandraduli Asteptam sugestii pentru nume ✨???? @Claudia__Oana ♬ original sound - ????Alexandra Duli????

Te-ar putea interesa și: Topul ingredientelor din produsele de machiaj pe care să le eviți dacă ai acnee. Thea Haimovitz: „Fac un fel de peliculă și nu lasă pielea să funcționeze”

„Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan, despre sarcină

În urmă cu o lună, Oana Ciocan mărturisea în cadrul podcastului realizat de Bursucu că în momentul în care va fi gravidă o să țină sarcina secretă pentru a-i face o surpriză lui Jador.

„Eu vreau să-i fac o surpriză. În momentul în care va fi...”, spunea Oana Ciocan.

„Dar să chemi și salvarea. Chemi salvarea înainte! Salvarea stă jos, mi-ai spus, mă ia salvarea, mă duce, îmi face resuscitare, mă duce înapoi acasă și gata”, a precizat Jador.

„I-am promis că o să fie o surpriză de neuitat pentru că e un început nou și atunci trebuie să fie și o surpriză pe măsură”, mai declara Oana Ciocan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel