Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Nae
Descriere foto: Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Iată adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică!

Anca Murgoci a scris în DC News despre acest subiect. 

„Despre mărimea fustei pe care o purta și despre sandalele la purtător s-a discutat și în dungă. Despre CV-ul lui mai puțin. Mi-a atras atenția ce predă la Universitatea din București. Are un curs „Jocurile video ca artă” la masterul Arta Designului de Jocuri. De asemenea, predă „Jocurile video şi identitatea culturală,” curs opţional „Introducere în studiul jocurile video ca medii narative” şi seminare de practica limbii, respectiv literatură britanică (secol XX) şi americană (de secol XX şi XXI).

De asemenea, s-a ocupat de „Analiza jocurilor video din perspectivă postcolonială şi postcomunistă” și „Analiza adaptărilor după Shakespeare în mediile digitale”.

Are un CV impresionant, de vreo 20 de pagini. Are cărți scrise în limba engleză, printre care „Perspectives on Shakespeare in Europe’s Borderlands”, „Shakespeare 400 in Romania. Papers Commemorating the 400th Anniversary of William Shakespeare's Death”, „Challenging the Status Quo in Contemporary American Culture”. 

Așadar, dincolo de celebra poză cu profesorul Andrei Nae, ar mai fi ceva de arătat: CV-ul său. Ce rămâne esențial este cum predă și ce predă. Găsiți CV-ul la finalul articolului. Are 20 de pagini”, a scris Anca Murgoci. Găsiți link la finalul articolului.

 

În CV-ul său am găsit și un text foarte bine scris despre „Anxietăţile bărbatului neaoş”, publicat în Dilema Veche, nr. 636, 28 aprilie - 4 mai 2016.

 

VEDEȚI CONTINUAREA AICI: https://www.dcnews.ro/in-afara-de-celebra-poza-cu-profesorul-andrei-nae-ar-mai-fi-ceva-de-aratat_966585.html

 

 

VEZI ȘI: O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”:

https://www.spectacola.ro/o-studenta-rupe-tacerea-in-cazul-lui-andrei-nae-cunoscut-drept-profesorul-in-fusta_40585.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel