Cei doi concurenți au lăsat mască juriul Chefi la Cuțite prin declarațiile lor în privința gradului de rudenie.
Mihaela și Mario Zahariea sunt un cuplu căsătorit care s-a făcut prezent în etapa preselecțiilor la Chefi la Cuțite. Cei doi au reușit să impresioneze juriul cu preparatele lor speciale. Cei doi sunt împreună de mulți ani și pe lângă preparatele uimitoare au venit și cu o poveste fascinantă legată de începuturile relației lor.
Cei doi s-au cunoscut acum aproape 20 de ani, când Mario a vrut să schimbe peisajul urban haotic din București cu ceva mai liniștit, mutându-se astfel din capitală la Găești. Acesta a dorit să deschidă un nou business care în București nu prea a mers, așa că și-a găsit norocul, dar și aleasa vieții sale, în orașul Găești din județul Dâmbovița. Dragostea a fost la prima vedere, întrucât Mario a cerut-o pe actuala soție în mai puțin de o săptămână de când a cunoscut-o. Însă, surpriza a intervenit chiar înainte de nuntă!
„Ne-am cunoscut acum mulți ani, aproape 20 de ani. Era undeva prin 2003, am vrut să schimb aerul de București cu unul de provincie. A mers cam slab treaba la oraș și am zis că decât cioară la oraș mai bine vultur la țară, și am ajuns undeva pe la Găești.
Am deschis o terasă la casa de cultură și într-o zi m-am trezit că intră pe ușă o tânără domnișoară. Trei zile mai târziu am cerut-o de nevastă și de atunci am rămas împreună. Am făcut și nuntă, și aici a intervenit surpriza. Surpriza a apărut la nuntă, când am vrut să facem lista de invitați și am văzut că suntem verișori”, le-a dezvăluit Mario Zahariea celor trei chefi, conform Viva.
„Suntem verișori de gradul 3”, a completat Mihaela, conform Viva.
„Pentru mine este destul de provocator”, a mai zis Mario conform sursei precizate.
De asemenea, Mario are bătăi de cap când vine vorba despre bucătăreli complexe, acesta dezvăluind că este dicromat, adică are dificultăți în a distinge culorile în general, dar și combinații ale acestora, îngreunându-l în procesul culinar. O provocare este punerea la cale a platingului.
„Pentru mine este destul de provocator să gătesc, căci eu sunt dicromat. Dacă îmi spui să îți dau solnița roșie, atunci îmi dai șah. Și trebuie să îmi găsesc eu alte repere, ale mele. Mă cam feresc de plating, dar îmi plac lucrurile mai lucrate. Nu îmi place să gătesc banal”, a mărturisit Mario Zahariea, conform sursei citate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News