Augusta Lazarov, dezvăluiri despre cum și-a cunoscut actualul soț: „Mă semnez Augusta Petrescu. Mi se pare că este corect”

Data publicării:
Augusta Lazarov/sursă foto:captură video „Altceva cu Adrian Artene”
Descriere foto: Augusta Lazarov/sursă foto:captură video „Altceva cu Adrian Artene”

Invitată la emisiunea „Altceva cu Adrian Artene”, Augusta Lazarov a povestit despre cum l-a întâlnit pe actualul său soț, Andreas Patrescu, dar și despre începutul frumoasei povești de dragoste pe care cei doi o trăiesc.

Augusta Lazarov, fostă soție a renumitului producător de televiziune Valeriu Lazarov, este o figură cunoscută în industria de televiziune. Ea a fost implicată activ în cariera soțului său, care a fost un pionier al divertismentului de televiziune în Spania și nu numai. Detaliile mai personale despre viața ei, după căsătoria cu Valeriu Lazarov, sunt mai puțin cunoscute publicului larg. Acum, ea a vorbit în cadrul emisiunii „Altceva cu Adrian Artene” detalii mai puțin cunoscute despre relația cu actualul său soț, Andreas Petrescu. 

Augusta Lazarov a povestit despre ziua în care și-a întâlnit actualul soț, totul începând cu o glumă din partea acestuia. Aflată la un spectacol de teatru, cineva i-a spus acestuia că scaunul din spatele lui este al Augustei, iar replica acestuia a fost „Dar cine o fi și Augusta? O fi și ea vreo prințesă?”. Aceasta recunoaște că nu a auzit atunci remarca făcută de cel ce avea să îi devină soț, dar că a aflat mai târziu și că situația a amuzat-o. Pasiunea pentru teatru i-a unit, iar Augusta a fost foarte încântată să afle că Andreas Petrescu este actor și scenarist, ea fiind o mare iubitoare de teatru. Chiar de la a doua întâlnire, aceasta l-a anunțat că nu își dorește o aventură, ci este în căutarea unei relații serioase, iar scenaristul s-a conformat, drept dovadă fiind căsnicia lor de 10 ani și fiul pe care îl au împreună. De asemenea, aceasta a adăugat faptul că se semnează cu numele actualului său soț, așa cum este normal, deși majoritatea oamenilor o asociază încă cu fostul său soț, Valeriu Lazarov.

Te-ar putea interesa și: Augusta Lazarov, dezvăluiri emoționante despre moartea celebrului Valeriu Lazarov: Am decis să mă întorc în România

„Mă semnez Augusta Petrescu. Mi se pare că este corect”

„Eu nici nu am auzit chestia asta, dar după ce el mi-a spus, chiar m-a amuzat. Avea dreptate, că prințesă nu eram. Și nici rang nobil nu am. Întâlnirea a fost inedită. Mie întotdeauna mi-a plăcut teatrul și când veneam cu Valeriu în București mă uitam pe programul tuturor teatrelor și îi propuneam să mergem. Și de fiecare dată făceam lucrul ăsta. Îmi place foarte tare să merg la teatru și în seara aceea, pe 7 ianuarie, am mers la mama și am descoperit atunci că el scrie, că e actor. Eu îl știam doar din anumite apariții la TVR2. Nu știam că terminase actorie și nici că scrie. În seara aceea, l-am redescoperit în aceste două ipostaze care mi-au plăcut foarte mult și când mi-a povestit de chestia cu prințesa chiar mi s-a părut amuzant. Nu m-a deranjat nicicum.

Și a mai fost comic faptul că eu în seara aceea am fost la teatru cu soția unui văr. Și imediat după terminarea spectacolului, vărul meu a venit să o ia pe soția lui și am rămas doar eu. El nici măcar nu știe că eu am mai fost cu cineva. După acea întâlnire, a trecut o perioadă în care el a încercat să mă contacteze pe Facebook. Mi-a scris acolo, dar neobișnuită să-mi citesc mesajele, au stat acolo vreo două săptămâni. Până într-o zi când m-am trimis cu un SMS în care îmi spunea cine este și atunci ne-am văzut la un ceai și am setat așa foarte clar lucrurile. I-am spus că dacă e setat pe o relație serioasă, să-mi spună, dacă nu, nu e nicio problemă. El a zis că da și a fost serios după cum se vede. Au trecut aproape 10 ani și nu ne vine să credem. Mă semnez Augusta Petrescu. Mi se pare că este corect, că este modalitatea de a respecta omul de lângă tine și așa e normal. Asta este etapa vieții mele. Eu mă numesc acum Petrescu pentru că soțul meu este Andreas Petrescu. 

Te-ar putea interesa și: „Mi se pare că ești un pic schimbată”. Teo Trandafir a reacționat, după ce Carmen de la Sălciua a spus că are o singură operație de rinoplastie: „Nasul e nas, pielea e piele”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel