Augusta Lazarov, dezvăluiri emoționante despre moartea celebrului Valeriu Lazarov: Am decis să mă întorc în România

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube / Adrian Artene
Descriere foto: Youtube / Adrian Artene

Augusta Lazarov Petrescu povestește cum a influențat-o moartea fostului său soț, Valeriu Lazarov, și despre relațiile pe care aceasta le-a întreținut cu copiii lui. Spre surprinderea multora, Augusta a menținut relațiile și cu fostele soții ale lui Valeriu.

Valeriu Lazarov este un cunoscut producător de emisiuni, care, din păcate, la data de 11 august 2009, a decedat. Soția sa, Augusta Lazarov Petrescu, a „moștenit” imperiul său din televiziune, iar cu ocazia invitării acesteia în podcastul lui Adrian Artene, ea povestește cum au decurs lucrurile imediat după decesul soțului.

Valeriu Lazarov a avut mai multe soții și mai mulți copii, iar Augusta întreține cu absolut toți relații bune. Ea vorbește atât cu copiii săi, dar și cu fostele soții la telefon, menținând legătura. 

Vedeta începe prin a detalia cum a făcut-o să se simtă moartea soțului, dar și cum au decurs primele momente de după. Moartea lui Valeriu a determinat-o, în cele din urmă, să se întoarcă în România.

„El a murit la ora 4 fără 20 de minute, pe 11 august. Așa a fost să fie. Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital, alături de el. În acele momente, părinții mei au fost alături de mine, deoarece veniseră cu fratele meu la Madrid. Îmi amintesc că spre finalul anului, până prin noiembrie, am mai stat singură acolo. Apoi, am hotărât că e mai bine să mă întorc în țară.

Acolo, probabil că ar fi existat o posibilitate de a continua activitatea, dar nu producțiile, deoarece devenise din ce în ce mai greu să te impui pe o piață foarte competitivă, unde casele de producție, deținătoarele formatelor, începuseră să domine. O casă independentă de producție se afla deja pe locul doi din punctul de vedere al posturilor TV”, povestește Augusta Lazarov Petrescu.

Youtube video image

Momentul în care a hotărât că e mai bine să se întoarcă

„Am hotărât să mă întorc pentru a găsi o perioadă de liniște. Am venit și am fost cu părinții și fratele meu, chiar și anul următor. Vacanța am petrecut-o cu ei și copiii lor, la mare. A fost o tranziție în care ei m-au ajutat enorm. În Spania, rămânând singură, oricât de bune ar fi fost relațiile cu copiii lui și chiar și cu unele dintre fostele lui soții, ar fi fost foarte dificil. Relațiile se păstrează și astăzi. Chiar săptămâna trecută am vorbit cu una dintre fostele sale soții.

Aveam un nucleu de echipă și, pentru fiecare producție nouă, adunam echipa în acel moment, cu oameni de pe piață cu care mai lucrasem în proiecte anterioare.

De fiecare dată, era ca și cum ai fi construit o casă nouă. Unul dintre băieți era regizor și realizator. A lucrat cu mine la Antena 1, la primul sezon de X Factor.

El a produs acel sezon. Iar acum, dovada că și-a dorit foarte mult să meargă în America, unde locuiește și mama lui, este că lucrează acolo și azi, are o familie frumoasă și a devenit tată.

Nu ar fi crezut acum câțiva ani că se va întâmpla asta. Ar fi fost extrem de greu. Faptul că părinții mei, fratele și familia lui erau aici, m-a determinat să hotărăsc că e mai bine pentru sufletul meu, în principal, să mă întorc. Nu m-am gândit în acel moment la un câștig material, ci la un câștig sentimental, spiritual”, povestește Augusta Lazarov Petrescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel