Aurelian Temișan și Monica Davidescu numără 29 de ani de relație. Fiica lor vrea să le urmeze exemplul, în carieră: „Și-a exprimat dorința doar pentru actorie”/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Aurelian Temișan ne-a vorbit despre „rețeta” unei familii de succes.

Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, Aurelian Temișan ne-a dezvăluit mai multe lucruri din viața personală, dar și din cariera sa ce numără astăzi 34 de ani. Așadar, întrebat despre ce și-ar dori să-și amintească oamenii de el, îndrăgitul artist ne spune că pentru piesele pe care le-a scos de-a lungul timpului, dar și pentru echilibrul pe care a reușit până în prezent să-l mențină pe plan personal. Artistul împreună cu Monica Davidescu formează una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă. Dacă acum, ei sunt luați drept exemplu de foarte multe persoane din jur, solistul ne spune că, la rândul lor, au anumite cupluri pe care le-au luat drept exemplu.

Youtube video image

„Pentru piese și pentru că mă întreabă aproape zilnic cineva care e rețeta succesului relației de familie pe care o am, deci pentru acest echilibru vreau să mă țină minte lumea. Dacă au ceva de învățat, bine, nu am vrut niciodată să fim exemplu pentru cineva. Nu știu dacă există un secret, până la urmă e o loterie, cum este scris acolo unde tu nu știi și ce e scris. Sunt unii oameni care încearcă să stea o viață cu cineva și nu reușesc, alții care  nu s-au gândit să ajungă la atâția ani și avem exemple, Ileana Ionescu cu Andrei Ionescu, Victor Rebengiuc și cu doamna, plus alții.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Monica Davidescu i-a inspirat pasiunea pentru teatru

La începutul anului 2024, Aurelian Temișan ne spune cu mândrie că numără deja 29 de ani de când o are la braț pe Monica Davidescu, care i-a insuflat și pasiunea pentru teatru. În lipsa sa, actorul nu crede că ar fi ajuns vreodată pe scena teatrului.

„Nu încercăm să le urmăm exemplu, ci doar facem ce simțim, dar văd că se tot adună anii și în ianuarie facem 29 de ani de când suntem împreună, unii nu au de viață atâția. 

Cu siguranță nu m-aș fi băgat pe teatru, dacă nu era Monica. Am jucat și joc în foarte multe piese de teatru în care nu cânt. Îmi place și faptul că Monica și-a dorit niște lucruri, am ajuns până în momentul de față”, ne-a mai declarat îndrăgitul artist.

Nu-și dorește să-și forțeze fiica să cânte

Rosul iubirii celor doi este reprezentat de fiica acestora, Dora, care este extrem de talentată asemenea celor doi părinți, ne spune Aurelian Temișan. Chiar dacă are o voce extraordinară, cea mică nu și-a exprimat încă dorința de a lua lecții de canto, astfel încât artistul ne spune că nu-și dorește să-i influențeze sub nicio formă decizia. În schimb, fetița este foarte atrasă de actorie.

„Dora are voce, are ureche, dar până nu cere, nu o dau la lecții de canto. Eu m-am apucat la 16 ani de cântat, atunci mi-a zis tata. Până nu-mi spune „Tata, vreau la canto” nu o duc, dacă îmi spune, atunci îi deschid ușile. Ea are voce, dar până acum și-a exprimat dorința doar pentru actorie. Nu vreau să o forțez, talentul acesta nu se pierde, poate să și-l exerseze și la 30 de ani, dar ar fi păcat să nu și-l exerseze până atunci.”, ne mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel