„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu
Descriere foto: Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

După ce Karmen Simionescu a dezvăluit în direct la TV că își dorește să se căsătorească cu Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă a reacționat.

Karmen Simionescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Fiica lui Adrian Minune a anunțat recent că divorțează de Bogdan Căplescu, după cinci ani de mariaj. Artista și tatăl fiicei sale, Sofia, au ajuns la concluzia că nu se potrivesc, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Karmen Simionescu traversează o perioadă nu tocmai ușoară, deși încearcă să se mențină mereu cu zâmbetul pe buze. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”,  fiica cea mare a lui Adrian Minune a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns celor mai dificile întrebări ale rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se căsătorească cu Cătălin Botezatu 

Asumată și sinceră de fire, Karmen Simionescu a răspuns fără probleme întrebărilor rubricii. Deși la unele a ales să mănânce picant, au fost și întrebări incomode la care a ales să răspundă. Întrebată cu ce bărbat din showbizul românesc s-ar căsători și mâine dacă ar fi posibil, fiica lui Adrian Minune a menționat fără ezitare numele lui Cătălin Botezatu. 

Karmen Simionescu: Îți spun răspunsul? Cătălin Botezatu. Nu mănânc iute, citește!

Cătălin Măruță: Spune numele unui bărbat din showbizul românesc cu care te-ar căsători și mâine dacă ar fi posibil. Cătălin Botezatu, păi nu-l sun? 

Karmen Simionescu: Nu cred.

Cătălin Măruță: Îl sun și îi spun. Stai un pic să-l sun pe om.

Karmen Simionescu: Mi-e rău. Pot să fug? Dacă o iau la fugă?

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir a reacționat, după ce Jador a fost acuzat de Zanni că a bătut-o pe Oana Ciocan: „Eu sunt subiectivă”

Prezentatorul TV l-a sunat în direct pe Cătălin Botezatu

Cătălin Măruță l-a sunat în direct pe celebrul creator de modă pentru a-i transmite declarația artistei, iar reacția acestuia a fost una surprinzătoare. Botezatu a declarat că acceptă propunerea și a mărturisit că este prezent la o petrecere extravagantă în Dubai și dacă ar fi știut de dorința lui Karmen, atunci ar fi invitat-o să-i fie alături. 

Cătălin Măruță: Cătălin Botezatu? Cătălin Măruță sunt. Ești în direct la televiziunea liberă Pro TV. Ne auzi? 

Cătălin Botezatu: Aoleu.

Cătălin Măruță: Aici este Karmen Minune, care e la Sosurile Picante și a avut următoarea întrebare: Spune numele unui bărbat din showbizul românesc cu care te-ar căsători și mâine dacă ar fi posibil. A spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu: Auuu, au.

Cătălin Măruță: Au, ce doare iubirea.

Cătălin Botezatu: Ce să zic?

Cătălin Măruță: Eu am vrut doar să te anunț, Cătălin.

Cătălin Botezatu: Să știi că accept.

Karmen Simionescu: Ok, gata, facem nunta în direct la tine, gata.

Cătălin Măruță: Perfect.

Cătălin Botezatu: Ideea este următoarea, dacă știam că vrea să se căsătorească cu mine, atunci o luam cu mine în Dubai. O luam la cea mai tare petrecere care se face în Dubai și oricum nu am parteneră.

Karmen Simionescu: Diseară îmi iau avion.

Cătălin Botezatu: Anunțăm căsătoria și gata.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel