Avem dovada clară că Andrei și Cristina Rotaru sunt împreună. Detaliile pe care nimeni nu l-a observat. S-au dat de gol fără să vrea / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
 Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Chiar dacă au încercat să păstreze totul ascuns, detaliile care i-au trădat sunt acum evidente. Andrei și Cristina Rotaru s-au dat de gol că sunt împreună.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei și Cristina Rotaru au plecat împreună din România. Deși concurentul de la Insula Iubirii anunțase pe pagina sa de Facebook că pleacă din țară pentru că nu mai face față valului de hate, fanii emisiunii i-au surprins pe amândoi în aeroport, cu bagajele, pregătiți de decolare. „Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită”, spunea Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Imaginea cu cei doi din aeroport a stârnit un val de reacții. Fanii emisiunii Insula Iubirii au fost uluiți să-i vadă din nou împreună, după ce Cristina părea hotărâtă să divorțeze, în urma episodului din Thailanda, când Andrei a fost implicat într-o relație cu ispita Diandra.

Avem dovada clară că Andrei și Cristina Rotaru sunt împreună. Detaliile pe care nimeni nu l-a observat. S-au dat de gol fără să vrea

N-au vrut să se dea de gol că sunt împreună, dar le-a cam scăpat. Ei bine, Andrei Rotaru a publicat în mediul online un filmuleț cu el din vacanță, fără lase de înțeles că îi este alături și Cristina. Concurentul de la Insula Iubirii le arăta urmăritorilor săi un videoclip cu el din vacanță, doar că în ochelarii săi reflecta și trupul soției sale. Părul desprins și rochia cu care aceasta s-a afișat în mediul online, culmea, tot din vacanță, se vedeau perfect în ochelarii de soare ai concurentului.

Te-ar putea interesa și: Cristina Rotaru nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu ispita Diandra! Ce i-a transmis concurenta în mediul online: „Atât am avut de spus sau arătat”

Asta nu e tot! Ulterior, Andrei Rotaru a filmat și împrejurimile. În tot acest timp, Cristina Rotaru se afișa alături de o prietenă, care, fără să își dea seama, a pus în mediul online o fotografie cu peisajul de vis din vacanță. Coincidență sau nu, peisajul surprins în imaginea prietenei seamănă izbitor cu cel pe care concurentul de la insula Iubirii îl arătase în filmarea sa.

Te-ar putea interesa și: „Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Ce mesaj dur a primit Andrei de la fosta soacră

Mama Cristinei Rotaru confirma în urmă cu câteva zile despărțirea fiicei sale de fostul soț. Ea a declarat că Andrei nu va mai face parte din familia lor și a subliniat că fiica sa a fost manipulată, exprimându-și îngrijorarea pentru starea psihologică a Cristinei. Mama concurentei de la Insula Iubirii a făcut un apel disperat către specialiști pentru a-și ajuta fiica să depășească această situație dificilă, menționând că se simte copleșită ca mamă de toată această situație.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, va iubesc cu inima, va respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru pentru familia mea nu va exista in veci. Amin. Sunt datoare ca mamă să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii.

Dar că fata mea este și manipulată de fostul soț, e nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător, nu-l acuz, îi sugerez examen de specialitate în domeniul sănătății. Mi-a distrus viața, copilului meu, pur și credincios cu obsesii.

Fata mea nu i-a greșit 10 ani cu o privire. Ajutați-mi fata, oameni cu pregătirea psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și permit în veci. Amin așa ceva. Iertare”, a scris mama Cristinei, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel