Averea pe care a plătit-o TJ Miles pe inelul de logodnă dăruit Franciscăi, după întoarcerea de la Survivor All Stars: „Cam acesta e prețul. Nu e ieftin”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Cancan
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cancan

După revenirea din competiția Survivor All Stars, TJ Miles și-a surprins iubita, Francisca, cu un inel de logodnă spectaculos. Într-un interviu oferit recent, fostul concurent din Republica Dominicană a mărturisit că bijuteria nu a fost deloc ieftină.

TJ Miles și Francisca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi se iubesc extrem de mult, iar de când sunt împreună nu au stat prea mult despărțiți, însă competiția Survivor All Stars i-a făcut să stea departe unul de celălalt pentru câteva luni. În cadrul unei ediții difuzate pe 21 mai, concurenții au avut parte de o surpriză neașteptată, când la proba de recompensă au fost vizitați de cele mai dragi persoane din viața lor.

Astfel, TJ Miles a avut norocul de a o revedea după luni bune petrecute în Republica Domincană pe iubita lui, Francisca. Cu toate că nu avea inel de logodnă, TJ Miles a gândit un moment unic pentru a-și cere iubita în căsătorie. Acesta i-a oferit orezul său, adică lucrul cel mai de preț pe care îl avea în Republica Dominicană. S-a așezat într-un genunchi și i-a adresat marea întrebare, iar răspunsul  nu s-a lăsat prea mult așteptat. 

Averea pe care a plătit-o TJ Miles pe inelul de logodnă dăruit Franciscăi, după întoarcerea de la Survivor All Stars: „Cam acesta e prețul. Nu e ieftin”

La întoarcerea în țară, TJ Miles a cerut-o din nou, de soție pe Francisca, dar de această dată cu un inel superb. Într-un interviu pentru Cancan, TJ Miles și Francisca au vorbit despre nuntă, dar și despre inel. Fostul concurent de la Survivor All Stars a mărturisit că bijuteria nu a fost deloc ieftină. Deși nu a spus exact câți bani a scos din buzunar pentru inel, TJ Miles a precizat că prețul este cu cinci zerouri în coadă.

„Este un inel prea frumos să nu mă mândresc cu el. Are diamantele din Canada, este din Paris. Este un inel iconic”, a spus Francisca pentru Cancan.

„Este de la cel mai frumos magazin din lume, orice fată și l-ar dori. Eu ca băiat mi-am dorit să-mi cumpăr mie ceva de la acest magazin de bijuterii, dar nu prea am avut ce să-mi iau pentru că sunt foarte scumpe și nu are sens. Poți să găsești și un lănțișor pentru băiat, dar am zis să-i iau ei. Este priceless inelul, nu pot să spun cât am dat pe el, dar nu e ieftin. Cu cinci zerouri în coadă, cam așa”, a mărturisit TJ Miles.

Te-ar putea interesa și: Zanni a dat cărțile pe față, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce i s-a părut cel mai greu în Republica Dominicană

Au început să se gândească al nuntă?

Întrebați despre planurile de nuntă, cei doi au spus că au luat în calcul mai multe posibilități. Francisca a declarat că se gândesc și la variante în afara țării, dar dacă va fi să facă nunta în România, o vor organiza pe plajă, într-un loc drăguț. Iubita lui TJ Miles a menționat că va fi ceva super relaxat, unde oamenii vor veni de drag, fără obligații, și toată lumea se va distra și se va simți bine. 

„Am luat în calcul mai multe posibilități în legătură cu nunta. Ne gândim și la variante în afara țării, dar dacă va fi să facem în România, o vom face chiar la noi pe plajă, într-un loc drăguț. Așteptăm oferte pentru că încă suntem în căutări. Știm doar că vrem să fie un moment frumos de care să ne bucurăm noi. Va fi ceva super relaxat, unde oamenii vor veni de drag, fără obligații. Va fi ceva la care toată lumea să se distreze, să se simtă bine”, a spus Francisca.

TJ Miles a completat că nu s-au gândit atât de mult la nuntă cât s-au gândit la planurile de zi cu zi. El a ținut să precizeze că nunta o să vină, dar încă nu se concentrează pe ea.

„Nu ne-am gândit la nuntă atât de mult la cum ne-am gândit ce o să facem de mâine, de poimâine. În luna iulie plecăm în vacanță, am fost în Thailanda recent și vrem să plecăm iar. Nunta o să vină, dar încă nu ne gândim la ea”, a completat și TJ Miles.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre Survivor România. Mellina a dezvăluit dacă este sau nu adevărat ce văd oamenii la TV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel