Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/AntenaStars
Descriere foto: Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis a avut un schimb de aprins de replici cu Dan Capatos în direct la TV, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”. De la ce a pornit totul.

 

Adrian Cuculis a avut un schimb de replici tensionat cu Dan Capatos în direct la TV, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”. Toată discuția a început cu o zi înainte, când avocatul a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”. Ulterior, în direct, tot prin apel telefonic a intrat și Gabi Bădălău. În acel moment, Dan Capatos a dat de înțeles că cei doi nu își doresc să aibă un dialog. Cu toate acestea, avocatul Adrian Cuculis l-a contrazis, spunând că nu are nicio problemă. Prezentatorul TV s-a corectat spunând că, de fapt, afaceristul nu își dorește să aibă o discuție cu avocatul și că îi va respecta decizia. În tot acest timp, Adrian Cuculis a așteptat ca Gabi Bădălău să vorbească, fără ca el să poată să intervină în discuție, însă la un moment dat a decis să închidă telefonul.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, decizie neașteptată după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu: „Mi-am anunțat avocații”

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos. Replicile pe care și le-au dat cei doi în direct la TV: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Miercuri, 25 septembrie, avocatul Adrian Cuculis, a avut, din nou, o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”. În cadrul discuției, avocatul s-a arătat nemulțumit de decizia de a nu dialoga cu Gabi Bădălău, subliniind că, în cei 15 ani de carieră în media, nu a mai întâlnit o asemenea situație. Dan Capatos a încercat să-i explice că afaceristul nu dorea să discute și că a decis că e mai bine așa, pentru că dialogul nu ar fi fost eficient, motivând că ar fi existat riscul de neînțelegeri între invitați. 

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, un nou război cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul tună și fulgeră pentru că fosta soția vrea să îi expună pe copii într-un show televizat

Dan Capatos: V-ați supărat pe noi aseară, ce ați avut cu noi?

Adrian Cuculis: Dane, în 15 ani de zile de când fac emisiuni publice pe la toate posturile, nu mi-a spus vreodată cineva că eu nu am cum să am dialog cu tine.

Dan Capatos: Nu a zis așa, a zis că nu își dorește să aibă dialog.

Adrian Cuculis: Nu, nu, stai o secundă. Asta e o chestiune pe care trebuia să o gestionați voi. În condițiile în care trebuie să vezi ce are de spus și cealaltă parte, nu înseamnă că îl pui pe unul pe hold.

Dan Capatos: Eu am luat hotărârea să nu aveți dialog. Mie mi-a venit ok treaba asta, pentru că nu s-ar fi înțeles. Erați amândoi prin telefon. Dacă tot spuneți că ați fost la multe emisiuni, știți că doi invitați prin telefon se pot carota foarte ușor. 

Adrian Cuculis: Nu se pot. Nu uita că vorbești cu un avocat care are exercițiul comunicării în sânge.

Dan Capatos: Dar eu nu ziceam de dumneavoastră, poate nu-l are Gabi Bădălău și atunci ieșea o...

Adrian Cuculis: Atenție, eu cu Gabi Bădălău suntem cam de aceeași vârstă și am trăit cam aceleași generații și cam aceleași lucruri, deci îmi era foarte greu să cred. Ce făceam, ne încăieram la telefon?! În primul rând nu-mi permite statutul profesional.

Dan Capatos: Riscam să nu se înțeleagă și nu aveam multe minute.

Adrian Cuculis: Fiind o chestiune în premieră pentru mine să mi se spună așa ceva, am preferat să mă retrag și cam atât a fost.

Dan Capatos: Am înțeles. Dați vina pe mine. Rămâneți supărat pe mine și asta e. Eu am hotărât așa.

„Mi-a trecut de ieri până astăzi”

În final, celebrul avocat a mărturisit că i-a trecut supărarea. Ulterior, cei doi au convenit că, deși discută des telefonic, ar trebui să iasă împreună la o bere.

Adrian Cuculis: Mi-a trecut de ieri până astăzi. Noi ne întâlnim destul de des. Drumurile noastre sunt comune. 

Dan Capatos: Doar pe calea undelor, în loc să ieșim și noi în oraș să bem o bere, ca băieții.

Adrian Cuculis: Păi trebuie să facem neapărat treaba asta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel