Babasha, mai îndrăgostit ca niciodată: „Te iubesc”. Mălina Ciubotariu i-a pus capac artistului / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Babasha
Descriere foto: Captură video: Instagram/Babasha

Babasha este mai îndrăgostit ca niciodată de noua sa iubită, Mălina Ciubotariu. Cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și petrec din ce în ce mai mult timp împreună. 

Babasha și Mălina Ciubotariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, iar sentimentele dintre cei doi par să devină din ce în ce mai intense. Tânăra se pare că i-a furat deja inima artistului, iar de când și-au oficializat relația, Babasha nu o scapă din ochi. Mai mult, cântărețul de 22 de ani merge cu iubita sa chiar și la evenimentele pe care le are și nu se ferește să-și arate dragostea pe care i-o poartă, dovada stă în videoclipuri pe care chiar el le postează în mediul online.

Babasha, mai îndrăgostit ca niciodată: „Te iubesc”. Mălina Ciubotariu i-a pus capac artistului 

Recent, artistul i-a făcut Mălinei o declarație emoționantă de dragoste în fața fanilor săi. La un eveniment unde a fost invitat să cânte, Babasha nu a ezitat să își exprime public afecțiunea față de Mălina. După ce i-a spus că o iubește, Mălina, vizibil emoționată, l-a luat în brațe și l-a sărutat.

„Te iubesc”, i-a spus Babasha iubitei sale.

@babasha.official7 #totulmeu ♬ sunet original - B A B A S H A

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău a dat cărțile pe față. Afaceristul răspunde acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a spus că aducea sacoșe cu bani acasă

„Sufletul meu pereche”

Într-un alt videoclip postat pe pagina sa de Instagram, Babasha apare alături de Mălina. Cei doi nu se sfiesc să împărtășească momentele lor speciale pe rețelele de socializare.

„Sufletul meu pereche”, a spus Babasha.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? (@malinaaciubotariu)

Te-ar putea interesa și: „Am cât merit”. Andreea Esca, dezvăluiri despre salariul pe care îl primește lunar de la Pro TV, după aproape 30 de ani de când a prezentat primul jurnal de știri

Babasha nu se ferește să-și arate afecțiunea față de iubita sa

Recent, în mediul online a apărut un filmuleț în care Babasha apare alături de iubita sa. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment, în timp ce artistul cânta piesa „Amo, Amo”, melodie în al cărui videoclip apare alături de Mălina Ciubotariu. Pe toată durata piesei, Babasha a ținut-o de mână, demonstrând astfel legătura strânsă dintre ei. Gestul plin de afecțiune a fost remarcat de toți cei prezenți.

„Dar cine, cine, cine, cine, cine te-a furat?/ Din viață mea să te caut că un disperat/ Sufletul meu să fie de tine ocupat/ Deodată să nu mă mai trezesc cu tine-n pat/ Amo, oh, amo, oh/ Am avut un vis cu tine/ Că te întorceai la mine/ Și din rău m-am făcut bine/ Amo, oh, amo, oh/ N-aș mai vrea să mă trezesc/ Dacă-aș știi c-ai pleca iar/ Prefer să nu mai iubesc/ Amo, oh, amo, oh/ Am avut un vis cu tine/ Că te întorceai la mine/ Și din rău m-am făcut bine”, sunt o parte din versurile pe care Babasha le-a cântat la evenimentul la care a participat alături de iubita sa, Mălina Ciubotariu.

Te-ar putea interesa și: Diandra s-a dat de gol! Ispita de la Insula Iubirii a recunoscut că nu ar forma o relație cu Andrei Rotaru: „Mă simt sufocată! Facem parte din lumi total paralele”

Te-ar putea interesa și: Alexandra Bucălae, acuzații dure la adresa Liviei! Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Îl vizitai pe Paul când Simona nu era acasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel