Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, prima reacție: „Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

Data publicării:
Babasha, captură video TikTok
Descriere foto: Babasha, captură video TikTok

Babasha, artistul român care a cântat în deschiderea Coldplay, a avut prima reacție la ceea ce s-a întâmplat pe 12 iunie pe Arena Națională.

Concertul Coldplay de la București a fost așteptat cu sufletul la gură de zeci de mii de oameni, care au fredonat versurile lor preferate alături de artiștii britanici în prima seară a evenimentului. Până acolo însă, cei prezenți pe Arena Națională au avut parte de un moment surpriză organizat chiar de stafful celebrei trupe muzicale. Pentru că și-au dorit să-i surprindă pe români și să le ofere un moment „de suflet” înainte ca ei să intre în scenă, organizatorii au contactat un interpret de manele aflat în topurile muzicale, pentru a cânta în deschiderea Coldplay. Rezultatul nu a fost însă așa cum s-ar fi așteptat ei, întrucât sala a început să huiduie după primele versuri ale acestuia.

Babasha este cel care a avut oportunitatea de a urca pe scena pe care a cântat Coldplay, iar acum artistul a avut o primă reacție la ceea ce s-a întâmplat pe 12 iunie pe Arena Națională.

„Bună, sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ce s-a întâmplat, deși nu sunt în postura să intru în discuții, fiind în centrul atenției după tot ce s-a întâmplat, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Ceea ce vreau să spun este că, pentru cine nu știe, cel de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, s-au uitat în topuri, ei m-au contactat impresarii mei s-au trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat.”, le-a transmis Babasha fanilor.

Te-ar putea interesa și: În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

@babashaofficial

 

♬ sunet original - B A B A S H A

„Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

Astfel, chiar dacă s-ar fi așteptat la opinii împărțite, pentru că, în continuare, în țara noastră acest gen muzical este unul destul de controversat, Babasha spune că nu s-ar fi așteptat la un val de hate atât de amplu, în contextul în care cei de la Coldplay i-au apreciat talentul.

„Așa ceva este o dată în viață, iar pentru cunoștința voastră, am avut chiar și o probă de sunet înainte cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie așa, mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc celor care mi-au luat apărarea, nu mă așteptam, sunt niște oameni la care nu mă așteptam în viața mea să ia apărarea pe așa subiect. Eu sunt doar un puști de 22 de ani, care chiar muncesc pentru un vis.”, a continuat el. 

VEZI și: Ramona Păun, nuntă ca-n povești în inima New Yorkului. Câte rochii de mireasă a schimbat și ce persoane au fost prezente la eveniment

Vezi aici momentul în care Babasha a fost huiduit pe Arena Națională:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel