Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a criticat dur momentul său la concertul Coldplay: „Nu stă ea cu mine în studio” / Video

Data actualizării: | Data publicării:

Babasha a hotărât să nu mai tacă și i-a dat replica Corinei Bud, după ce aceasta a criticat aspru prestația sa de la concertul Coldplay.

Babasha a fost invitat zilele trecute de către solistul trupei britanice Coldplay, Chris Martin, să cânte alături de el pe scena Arenei Naționale din București, în fața a 50.000 de spectatori. Momentul nu a fost îndrăgit de toată lumea, iar zeci de mii de spectatori au fluierat și au huiduit, exprimându-și nemulțumirea față de genul muzical abordat de Babasha.

Corina Bud, reacție tranșantă după momentul lui Babasha de la Coldplay

Deși mulți artiști au sărit în apărarea cântărețului de manele, fiind dezamăgiți de huiduielile care au avut loc la concertul Coldplay, nu de aceeași părere a fost și Corina Bud, care a criticat dur momentul de pe scena Arenei Naționale. Artista a mărturisit că a fost extrem de dezamăgită de prezența lui Babasha pe scenă. Mai mult decât atât, la finalul concertului, Corina Bud a filmat oamenii pe stradă pentru a-i întreba ce părere au avut despre concert, în special despre momentul tânărului artist în vârstă de 22 de ani.

„Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat.

Băi, problema nu e că e manea, ci că momentul a fost prost și total nepotrivit în context. Avem legende, artiști, dacă tot voia PR-ul sau Chris Martin să facă ceva ca tribut pentru arta din România. Avem valori”, a scris Corina Bud pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a critic dur momentul său la concertul Coldplay

Babasha nu a vrut să lase lucrurile așa și a decis să-i dea replica Corinei Bud. Cântărețul de manele nu i-a răspuns cu aceeași monedă, ci a punctat faptul că nu petrece ea timpul în studio alături de el pentru a scrie piesele. Tânărul a mărturisit, totodată, că fiecare persoană e liberă să-și exprimă părerea.

„E un om și ea, indiferent de orice. Nu este problema mea ce face Corina Bud. Nu Corina Bud stă cu mine la studio să scriu piesele mele bune sau proaste, nu Corina Bud îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează. E problema ei ce face. Coldplay mi-a schimbat viața. (…) Nu pot să vă mint, am râs și eu la niște TikTok-uri, am râs de am înnebunit, dar până la urmă fiecare, frate, e liber să facă ce vrea”, a spus Babasha în cadrul unui filmuleț de pe platforma TikTok.

Te-ar putea interesa și: Câți bani a luat Babasha ca să cânte la concertul trupei Coldplay? Iată răspunsul!

Te-ar putea interesa și: Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel