Babasha, probleme grave de sănătate. Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată. În ce stare se află acum și de la ce a pornit totul / Foto

Data publicării:
Sursă foto: Babasha/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Babasha/Instagram

Babasha cu confruntă cu grave probleme de sănătate! Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată pe partea dreaptă și are dificultăți de vorbire. Acestea nu sunt însă singurele probleme. Totul s-a întâmplat din cauza unui gest absolut banal, iar acum speră să-și revină și să poată să-și susțină concertele.

Babasha, pe numele lui real Vlad Babașa, este unul dintre cei mai apreciați și ascultați artiști de la noi din țară în acest moment. Cu o comunitate vastă de urmăritori în mediul online, artistul obișnuiește să împărtășească des momente din viața sa personală și profesională, fie că este vorba de lansări muzicale, concerte sau aspecte din viața de zi cu zi.

Recent, Babasha a făcut o dezvăluire cu care și-a îngrijorat fanii. Tânărul de 22 de ani le-a mărturisit urmăritorilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate serioase, după ce s-a trezit cu partea dreaptă a feței semiparalizată. Acum, artistul are dificultăți de vorbire și a dezvăluit că îi este greu chiar și să mănânce sau să bea apă, afectându-i semnificativ viața de zi cu zi.

Te-ar putea interesa și: Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Babasha, probleme grave de sănătate. Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată. În ce stare se află

Totul a început după o noapte în care Babasha a dormit cu geamul deschis, o obișnuință care, de această dată, i-a adus probleme serioase. Din cauza expunerii la curent, artistul s-a trezit a doua zi dimineață cu partea dreaptă a feței semiparalizată. Inițial, acesta a observat că are dificultăți de vorbire, însă, pe măsură ce starea sa s-a agravat, a realizat că îi este greu chiar și să desfășoare activități simple, cum ar fi să mănânce și să bea apă.

Babasha le-a povestit fanilor că aceste probleme i-au afectat serios rutina zilnică și, deși speră într-o recuperare completă, momentul l-a luat prin surprindere. Artistul rămâne optimist și încrezător că va reuși să se recupereze. Tânărul speră că procesul de recuperare va fi unul cât mai rapid, dar momentan se confruntă cu disconfort.

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Urmează o săptămână plină de evenimente și probabil lumea va observa. Nu vreau să risc și după să îmi aud discuții. Și așa cred că va fi destul de mediatizată treaba asta. După cum puteți observa, am dificultăți la vorbire din cauza că am dormit cu geamul deschis. Mai mereu fac treaba asta. Merg cu geamul deschis la mașină și dorm dezvelit, mă dezvelesc noaptea în somn, nu mă îmbrac. Fac o mare prostie! M-a tras curentul la față și partea dreaptă a feței îmi este semiparalizată.

Important este că mă vor face bine. Nu știu în cât timp. Mă interesează doar să știu că mă fac bine cu adevărat cu ajutorul bunului Dumnezeu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că este doar atât. Vă recomand să vă îmbrăcați, să aveți grijă de voi și să vă feriți de chestii de genul acesta pentru că e foarte nasol. Am ținut să fac videoclipul acesta pentru că urmează o săptămână plină de evenimente și cu siguranță o să am dificultăți în cântare. Momentan mă simt foarte prost. Îmi este greu să mănânc, să beau apă și să fac multe alte lucruri de genul acesta”, a spus Babasha, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory. 

Te-ar putea interesa și: Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

„Nici nu vreau să îmi arât față, că râdeți de mine. Deja e insecuritate maximă”

Babasha le-a recomandat fanilor săi să se îmbrace adecvat, să fie atenți la alimentație și să evite alcoolul și drogurile. Artistul a recunoscut că a făcut o greșeală dormind dezvelit și cu geamul deschis, mai ales în luna octombrie, și i-a sfătuit pe urmăritorii săi să evite astfel de lucruri care pot duce la probleme serioase de sănătate. În același mesaj, Babasha a vorbit și despre insecuritățile sale, spunând că nici măcar nu vrea să-și arate fața din cauza semiparaliziei.

„Vă recomand din toată inima să aveți grijă de corpul vostru, să vă îmbrăcați. Nu vreau să vorbesc ca un om bătrân, dar apare o astfel de problemă și te dărâmă efectiv. Nici nu vreau să știu prin ce trece un  om care are mai multe probleme decât am eu. Mă rog pentru toată lumea. Să ne dea Dumnezeu sănătate și liniște în suflet.

Îmbrăcați-vă, aveți grijă ce mâncați, nu consumați alcool, droguri, încercați să vă respectați corpul și viața. Așa ne dă viața lucruri înapoi, cu cât o respectăm mai mult. Eu am făcut o prostie, am dormit dezvelit și cu geamul deschis, având în vedere că e octombrie. Nici nu vreau să îmi arăt față, că râdeți de mine. Deja e insecuritate maximă”, a mai mărturisit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel