Babasha și-a oficializat relația! Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit!” / Foto

Data publicării:
Sursă foto: Babasha/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Babasha/Instagram

Babasha nu se mai ascunde! Artistul și-a oficializat relația cu aleasa inimii lui și a publicat în mediul online o fotografie împreună cu frumoasa lui iubită.

Babasha este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați artiști ai momentului. Cântărețul de 22 de ani a urcat pe scena de la Arena Națională și a cântat în deschiderea concertului Coldplay piesa „Păi na”, însă a fost huiduit și fluierat de mii se spectatori. De atunci, numele său a ținut primele pagini ale ziarelor, iar melodiile sale au făcut senzație pe canalul său de YouTube, acolo unde vizualizările și aprecierile au făcut crescut de la o zi la alta. Reclama negativă se pare că i-a adus doar beneficii, iar Babasha a urcat, sâmbătă, pe scena festivalului „Beach, Please!”, acolo unde a făcut, din nou, atmosferă.

Nici pe plan personal nu a dus-o rău. Artistul a format o relație cu Ruxit, care este și ea tot cântăreață, însă aceasta a luat sfârșit. După despărțire, cântărețul și-a găsit liniște în brațele unei alte tinere, care apare, de altfel, în videoclipul piesei sale „Amo, Amo”.

Te-ar putea interesa și: Babasha nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online. Artistul, deranjat de gestul făcut de fanii săi: „Foarte urât! Nu-mi faceți bine” / Video

Babasha și-a oficializat relația! Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului

Babasha nu a mai vrut să-și țină relația ascunsă și a postat în mediul online o fotografie cu tânăra care i-a furat inima. Pe frumoasa iubită a artistului o cheamă Mălina Ciubotariu și este de profesie designer vestimentar, așa cum reiese de pe rețelele sociale. Cântărețul de 22 de ani e mai fericit ca niciodată în brațele frumoasei sale partenere.

„M-a-ndrăgostit nebuna, vrea numai atenție..”, a scris Babasha, în dreptul fotografiei cu iubita lui.

„Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit! Te iubesc!”, a comentat iubita artistului la postare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de B A B A S H A (@babashaofficial)

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul. L-am iubit foarte mult”

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară

Fanii au lăsat lăsat numeroase comentarii la postarea făcută de Babasha în mediul online și i-au felicitat. „Sufletul și inima, Vladu și Mălina mea! Vă iubesc enorm!”, „Când îi pui verigheta?”, „Sunteți minunați, vă ador ”, „Vă iubesc, sunteți cei mai tari”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor la postarea artistului.

Cu toate aceste, unii dintre internauți nu s-au putut abține și au ținut să precizeze că îi stătea mai bine Ruxit, fosta iubită. „Vreau să te văd cu Ruxit”, „Și Ruxit?..”, „Ce frumoasă era Ruxit”, „ Tot Ruxit rămâne baza”, au mai scris unii internauți la fotografia cu Babasha și Mălina Ciubotariu.

Te-ar putea interesa și: Elena Merișoreanu rupe tăcerea despre infidelitatea soțului. Cum a aflat că este înșelată cu cea mai bună prietenă: „Mi-a zis că ea mi-a ținut căsnicia, l-a călcat, l-a spălat”

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel