Babasha și noua sa iubită, surprinși împreună la un eveniment. Cum au fost filmați cei doi / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Babasha și Mălina Ciubotariu. Sursă foto: Instagram/Babasha
Descriere foto: Babasha și Mălina Ciubotariu. Sursă foto: Instagram/Babasha

Babasha se laudă cu noua sa iubită. Artistul nu o scapă din ochi și merge cu ea chiar și la evenimentele pe care le are. Iată cum au fost surprinși cei doi.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Babasha formează un cuplu de scurt timp cu Mălina Ciubotariu, o tânără care se pare că i-a cucerit imediat inima. După ce zilele trecute și-a oficializat relația cu frumoasa șatenă, artistul a început să meargă cu ea chiar și la evenimentele pe care le are.

Babasha, mai îndrăgostit ca niciodată. Cum s-a afișat artistul la un eveniment cu iubita sa

Babasha și Mălina Ciubotariu au mers împreună la un eveniment, iar artistul nu a scăpat-o nicio secundă pe iubita sa din ochi. Cei doi au fost filmați de fani, iar videoclipul a ajuns în mediul online. Cântărețul de 22 de ani a cântat piesa „Amo, Amo”, melodie în al cărui videoclip apare alături de iubita sa. În tot acest timp, Babasha a ținut-o de mână pe aleasa inimii lui, părând extrem de fericiți unul în compania celuilalt.

„Dar cine, cine, cine, cine, cine te-a furat?/ Din viață mea să te caut că un disperat/ Sufletul meu să fie de tine ocupat/ Deodată să nu mă mai trezesc cu tine-n pat/ Amo, oh, amo, oh/ Am avut un vis cu tine/ Că te întorceai la mine/ Și din rău m-am făcut bine/ Amo, oh, amo, oh/ N-aș mai vrea să mă trezesc/ Dacă-aș știi c-ai pleca iar/ Prefer să nu mai iubesc/ Amo, oh, amo, oh/ Am avut un vis cu tine/ Că te întorceai la mine/ Și din rău m-am făcut bine”, sunt o parte din versurile pe care Babasha le-a cântat la evenimentul la care a participat alături de iubita sa, Mălina Ciubotariu.

Te-ar putea interesa și: Babasha și-a oficializat relația! Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit!” / Foto

@lavinia61 #foryou #fyp @B A B A S H A @MALINA ♬ original sound - lavinia????

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Comentariile nu au încetat să apară. Fanii nu s-au putut abține și i-au felicitat pentru relația pe care o au. Aceștia au remarcat, totodată, și frumusețea noii partenere de viață a lui Babasha.

„Voi vedeți cât de frumoasă poate să fie”, „Ce frumoasă e”, „Ce frumos se uită unul la celălalt”, „Frumoasă fata”, „Felicitări”, „Ador”, „Ce frumos să cânte cu ea de mână. Frumoși amândoi”, „Sunt frumoși împreună”, „Vă ador, efectiv vă iubesc”, „Ce bine vă stă împreună”, „Ce frumoși sunt acești doi tineri”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea în care Babasha apare alături de noua sa iubită, Mălina Ciubotariu.

Te-ar putea interesa și: Cristina Bâtlan, mărturisiri despre divorțul de fostul soț: „Ne-am promis unul altuia că nu mințim”. Roberto Bâtlan trăia o viață dublă, iar femeia de afaceri a aflat după 5 ani

Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului

Potrivit informațiilor de pe paginile personale de socializare, Mălina Ciubotariu este de profesie designer vestimentar, dar cochetează și cu lumea muzicală. Totodată, tânăra a apărut și în videoclipul piesei artistului „Amo, Amo”.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse, după ce le-au promovat. Cum se apără iubitul vedetei: „Știu ce înseamnă să nu ai”

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel