Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Clarvăzătoarea Carmen Harra a analizat viitorul copilului lui Theo Rose. Băiatul va fi legendar.

Pe parcursul zilei de 14 iunie, Theo Rose a devenit cea mai proaspătă mamă din showbizul românesc. Aceasta a născut prin cezariană, deși ea se pregătise pentru o naștere normală. Medicii i-ar fi recomandat după apariția unor complicații. Mesajele și uralele nu au întârziat. Atât oameni din showbiz cât și fani i-au urat multă fericire și sănătate cântăreței, dar și băiețelului pe care l-a născut.

Previziunea asupra copilului lui Theo Rose

Printre persoanele care au sesizat momentul s-a numărat și Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, care a prevăzut pentru bebelușul lui Theo Rose un viitor strălucit, dar care nu va asemăna cu drumul părinților săi.

„Este foarte profund, foarte înțelept, introvertit, deosebit de spiritual, extrem de intuitiv, supertalentat, are calități enorme și este longeviv. Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate. Și are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Dar se va înțelege extraordinar si cu mama lui.

„Va mosteni din talentele părinților si va avea șanse sa ajungă în politică. Va fi un talent în comunicare, în retorică, poate să devină și artist, dacă asta își dorește, dar clar va fi un om foarte cunoscut”, a spus Carmen Harra, pentru Playtech Știri.

„Este un vizionar”

De asemenea, copilul celor doi va fi un personaj care va face mult bine în lume.

„Are noroc, dar și suportul părinților lui pentru a se realiza excelent în viață. S-a născut sub o stea foarte norocoasă. Este intuitiv și un vizionar, va face multe acte de caritate, va ajuta multă lume și va aduce mult bine în această lume”, a dezvăluit Carmen Harra, potrivit sursei citate.

Anunțul din emisiunea lui Măruță

După naștere, Theo a intrat cu apel video în emisiunea lui Măruță, acolo unde a declarat situația.

„A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.' a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, notează Unica.

 

Vezi și: Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic. Artista a născut un băiețel: "Abia aștept să-mi văd nepotul, are nota 10!"

Vezi și: Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru Theo Rose, după ce a născut: „A venit pe lume Sasha!”. Câte kilograme are bebelușul

Vezi și: Lia Bugnar, mesaj pentru Theo Rose, după ce a născut: „S-a mai născut un...”

Vezi și: Theo Rose, prima apariție după ce a născut. De ce a apelat artista la cezariană: „S-au sesizat niște riscuri”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel