Băutura care te ajută să slăbești rapid. Ai nevoie de câteva ingrediente simple: „Este plină de nutrienți, vitamine, minerale”

Data publicării:
Sursa foto: Freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: Freepik.com

Florentina Opriș a dezvălui băutura de care ai nevoie în dieta ta vara.

Este vară, iar toate femeile caută formule miraculoase pentru a reuși să slăbească. Chiar dacă ele nu există, sunt unele băuturi sau ingrediente care pot stimula pierderea kilogramelor în plus și care te pot aduce mai aproape de obiectivele tale în fiecare zi. Avem pentru tine o rețetă perfectă în acest sens, care nu doar că e favorabilă oricărei diete, dar care te ajută să ai parte de nutrienții de care organismul are nevoie pentru o funcționare optimă.

„Știai care e aliatul de nădejde când vorbim de slăbire rapidă și de detoxifiere? Apa enzimatică. O să-ți spun cum se prepară, este foarte simplu și îți trebuie câteva ingrediente, dar vreau să-ți spun că este plină de enzime și ajută digestia. Apoi, este plină de nutrienți, vitamine, minerale de care corpul tău are nevoie ca să slăbească sănătos, frumos și rapid. Așa că prepară-ți o apă enzimatică, eu aici am pus și niște frăguțe.”, a dezvăluit Florentina Opriș pe rețelele de socializare. 

Citește și: Cum poți scăpa de oboseală și de stres cu o băutură simplă. Este extrem de ieftină și accesibilă pentru oricine: „Poți să-l bei în fiecare zi”

Ce este, de fapt, apa enzimatică

În continuare, Florentina Opriș a dezvăluit ce înseamnă, de fapt, apa enzimatică și de ce este ea atât de importantă pentru un organism sănătos.

„Conceptul de apă enzimatică definește o apă "vie", bogată în enzime, minerale și vitamine, obținută din apă potabilă și fructe/legume/verdețuri simple, nesupuse factorului termic.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Rețetă dietetică de salată de vinete. Are beneficii impresionante pentru creier, inimă, dar și pentru siluetă

Cum se prepară apa enzimatică

Așadar, dacă vrei să prepari și tu licoarea magică a Florentinei Opriș, nu ai nevoie decât de câteva ingrediente de sezon, extrem de comune, pe care le regăsești în orice piață sau supermarket acum. Peste ele trebuie să adaugi apă plată, iar până ca rezultatul final să fie perfect pentru dietă, mai ai de respectat doar câțiva pași simpli.

„Adaugă într-un borcan câteva frunze, fructe sau legume sau un mix din toate acestea: pătrunjel, felii de fructe de sezon, - căpșuni, caise, piersici. Castravete- asta folosesc eu - ingredientele le alegi după preferintele proprii sau dupã fructele/legumele pe care le ai la îndemâna sau sunt de sezon.
Peste vegetalele din borcan adaugă apă plat până la umplerea borcanului.
Aseazã borcanul într-un loc linistit pentru minim 8 ore, astfel încât vegetale din borcan sã se întrepătrundã cu apa, iar schimbul de materii, enzime, vitamine si minerale sã se realizeze eficient.”, le-a mai dezvăluit ea fanilor.

Pe aceeași temă: Ceaiul simplu care ajută la detoxifierea organismului și în procesul de slăbire: „Trebuie să-l bei după fiecare masă”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Opris (@florentinaopris)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel