Lidia Fecioru a dezvăluit care este cea mai bună băutură, cu care să îți începi dimineața.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit băutura pe care este bine să o consumăm dimineața, pentru a avea o viață sănătoasă.
Lidia Fecioru susține că este bine să consumăm colagen, dimineața.
”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul, potrivit antena3.ro
”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”
Cura de tratament se ține o lună și se reia după șase luni.
”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”
”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”
”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, a încheiat Lidia Fecioru.
"Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine.
Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile.
Păpădia e foarte bună acum când este proaspătă. De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin. Rădăcina nu este amăruie, este doar tija florii.
Este foarte bună pentru cei care au diabet, pentru cei care vor să scape de greutatea acumulată în plus.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3.
Beneficiile nu se opresc aici, spune bioenergoterapeutul. Rădăcina de păpădie este extrem de folositoare și pentru oamenii care se confruntă cu gastrita, pentru cei cu insomnie sau chiar și pentru aceia care au dureri de stomac.
„Rădăcina este foarte bună pentru a ne face din ea un fel de praf pe care să-l bem atunci când avem o gastrită cu aciditate scăzută. De asemenea, în caz de arsuri se poate folosi acest praf pe rană, pentru că e ajută.
În plus, păpădia mai este bună şi pentru insomnie, gastrită, pentru dureri de stomac, pentru dischinezie biliară", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.
”Se numește amarant. Îl avem și noi prin curte. Se consumă de la el semințele și frunzele. Acid folic pentru femei gravide și semințele și frunzele. Frunzele se pot pune în salată. Conțin minerale foarte multe, ceea ce protejează oasele de osteoporoză. Se bea ceaiul de amarant din frunze, pentru că este un antioxidant foarte bun, care împiedică modificarea celulelor normale în celule canceroase. E foarte bun pentru cei cu probleme cardiovasculare, pentru că are proprietatea de a face vasodilatare, de a-i proteja pe cei care sunt predispuși la accidente vasculare și așa mai departe.
Cei care au probleme cu fierea, nu îl pot consuma. Dacă aveți probleme cu fierea și vedeți că în timpul consumului vă deranjează, micșorați cantitatea, dar nu renunțați. Conține foarte multă vitamina K, care este un opritor de hemoragii, vitaminele A și C. Este bun inclusiv pentru oprirea îmbătrânirii ochilor. Îl găsiți în plafar, sub formă de semințe și frunze. Vara, dacă îl vedeți în grădină la cineva, cereți-i să îi taie frunzele, să le puneți în salată. În special femeile gravide să-l ia, pentru că se spune că patru frunze cât palma conțin o pastilă de antioxidant de acid folic, doza pe care ar lua-o o femeie însărcinată”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News