Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară băutura care calmează tusea.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, băutura minune care ajută la calmarea tusei.
Mai exact, într-o ceașcă de lapte, se pune o linguriță de unt, o linguriță de miere, un vârf de linguriță de bicarbonat și gălbenuș de ou.
"Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.
De asemenea, Lidia Fecioru recomandă să luam 500 grame de ceapă, pe care o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr și un litru de apă/ Ulterior, acest amestec se pune la foc și se fierbe 3 ore. După ce a fiert, se lasă la rece și se adaugă 50 de grame de miere.
"Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.
O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.
Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie.
Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă", a explicat Lidia Fecioru.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că această ciupercă se numește ceaga, este de culoare maronie și crește pe mesteacăn. Specialista a dezvăluit și cum se prepară leacul, dar și cum trebuie consumat, pentru a avea cele mai bune rezultate.
”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.
Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa. Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News