Lidia Fecioru a dezvăluit care este băutura minune care te ajută să cureți ficatul.
Lidia Fecoiru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit băutura cu pătrunjel care îți curăță ficatul.
"La blender putem să punem un pic de pătrunjel şi 2 căţei de usturoi. Blenduim bine, bine şi turnăm apa cât să fie un pahar.
Mai punem o lingură de suc de lămâie. O bem dimineaţa şi seara. Bem trei zile cu usturoi şi trei zile fără usturoi, apoi iar cu usturoi.
Este bun pentru cei care lucrează în mediul toxic. Este bun pentru curăţarea ficatului. Reglează tot ce ţine de sistemul nervos şi de sânge.
Se face doar 9 zile. Facem pauză două săptămână, apoi mai facem alte 9 zile.
Are şi contraindicaţii. Cei care au reflux, gravidele şi cei care au gastrită cronică", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Lidia Fecoiru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac. De data aceasta, bioenergoterapeutul a vorbit despre cum putem prepara o licoare, care să ne ajute să ne vindecăm plămânii. Aceasta este destinată în special celor care fumează sau vor să se lase de fumat, dar și celor care au plămânii foarte afectați, în urma unei răceli sau boli.
"O să vă dau o rețetă pentru curățarea plămânilor. Această rețetă este foarte bună pentru cei care vor să se lase de fumat, care au plămânii încărcați după o răceală, după o bronșită sau un astm.", a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.
Cum se prepară leacul de curățare a plămânilor
Pentru acest leac aveți nevoie de doar câteva ingrediente. Toate acestea trebuie puse împreună, la foc mic, pe aragaz.
"Se ia o bucățică dă rădăcină de ghimbir, două lingurițe de ceai de curcuma, un litru de apă. Se iau 400 de grame de usturoi curățat și tăiat rondele și 400 de grame de zahăr. Ar fi bine ca zahărul să fie brun. Apa o punem la fiert și punem pe rând ghimbirul, curcuma, usturoiul și zahărul îl pune la sfârșit. Fierbem la foc mic, până scade totul la jumătate. O lăsăm să se răcească, după care o punem într-un borcănel și o lăsăm la frigider.", a mai dezvăluit aceasta.
Bioenergoterapeutul recomandă ca acest leac să fie luat înainte de masă, fie dimineața, fie seara. De asemenea, pe lângă beneficiile uimitoare pe care le are asupra plămânilor, această băutură poate fi extrem de folositoare și pentru cei care au probleme cu imunitatea, având extrem de multe proprietăți.
"Se poate lua dimineața, câte două linguri sau dimineața și seara câte o lingură, înainte de masă cu jumătate de oră. Este foarte bun pentru că, în primul rând, scoate și săruri din corp, ridică și imunitatea, are mai multe proprietăți. Bem acest leac până se termină cantitatea de jumătate.", a continuat Lidia Fecioru.
De asemenea, Lidia Fecioru spune că rezultatele vor apărea la câteva zile de când ai început să bei această substanță. Aceasta avertizează și asupra faptului că vor apărea și niște efecte secundare, pe care este normal să le avem, explică ea.
"De la a treia zi se vede îmbunătățirea. Este posibil să avem și un ușor acces de tuse mai puternică, pentru că se produce o tuse productivă și trebuie să scoatem de acolo tot, dar după aceea imediat ne revenim. Mai putem lua leacul acesta când mai simțim nevoia. De obicei, cei care vor să-și ridice imunitatea, să fie pregătiți și de toamnă, o fac o dată primăvară și o dată toamna. Are gust dulce.", a mai spus aceasta, în cadrul emisiunii de pe Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News