Bebe Cotimanis dă cărțile pe față. De ce și-a dat demisia de la Pro TV, după 25 de ani de colaborare: „Țin foarte mult la independența mea”

Data publicării:
Bebe Cotimanis, captură video Youtube/ Selly Show
Descriere foto: Bebe Cotimanis, captură video Youtube/ Selly Show

Bebe Cotimanis a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece de la Pro TV.

Bebe Cotimanis nu era cunoscut în trecut doar drept unul dintre cei mai buni actori ai României, ci și vocea Pro TV, care se auzea adesea pe unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune de la noi din țară.  Cu toate acestea, după 25 de ani de colaborare, acesta a decis brusc să plece, lucru care i-a uimit pe toți, și să se alăture unuia dintre posturile concurente, Prima TV.

Decizia nu a venit cu niciun fel de regret, povestește actorul, care spune că niciodată nu s-a uitat în spate și nu s-a gândit profund la o anumită decizie. Mai mult, se pare că anumite schimbări ce au avut loc în cadrul trustului l-au determinat pe acesta să pună capăt colaborării.

„Uneori atașamentul este o boală, iar de boala asta eu sufăr foarte puțin. Am depășit momentul fantastic de  repede. După 25 de ani am plecat pentru că nu mă mai regăseam. După plecarea lui Adrian Sârbu multă lume nu și-a mai găsit locul acolo. Nu e nimic grav, după fix 25 de ani am plecat și de la Nottara. Nu am acest atașament. Iar după ce am plecat din Pro, la nici câteva ore am fost sunat să mă duc la Prima Tv. Am plecat fără perspectiva de a-mi găsi ceva mai bun, pur și simplu am făcut-o. Țin foarte mult la independența mea. Eu am fost liber profesionist mereu, așa m-am născut.”, a declarat Bebe Cotimanis, pentru Fanatik

VEZI și: Nu consuma carne când ești răcit! Avertismentul Mihaelei Bilic: „Stați departe de mesele bogate”. Alimentul care te poate salva în această perioadă

Loredana Groza a părăsit și ea Pro TV-ul

Și Loredana Groza a luat decizia radicală de a părăsi masa juraților de la vocea României, iar după cum declara în cadrul unui podcast, se pare că motivele erau aceleași pe care le sugera și Bebe Cotimanis mai sus. Pe lângă plecarea anumitor oameni cheie din trust, vedeta spune că nu mai evolua în niciun fel în acel format. 

„Nimic nu este pentru totdeauna. Suntem într-o continuă mișcare, este o altă posibilitate de fiecare dată, trebuie să mergem întotdeauna pe drumul acesta, să nu dai la o parte posibilitățile, să nu rămâi blocat. E simplu să rămâi într-o casă, să fii comod și să spui că e suficient. Dar de asta sunt ușile, ca să ieșim pe ele. A fost neașteptată plecarea mea, pentru că a venit într-un moment interesant, dar eu am avut mereu parte de schimbări radicale, niște mutări total imprevizibile pe multe planuri. Făceam de 7 ani Vocea României.”, a declarat Loredana Groza, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.

Citește și: Nouă despărţire în showbiz-ul românesc. Florin Ristei confirmă că nu mai este într-o relație cu Noemi Hedman: „Sunt supărat, mi-e dor de ea”

I-a luat mai mult timp să ia decizia

Astfel, chiar dacă a încercat să-i ofere mai multe șanse formatului la care era angrenată atunci, Loredana Groza nu a găsit motivația necesară pentru a rămâne la masa juraților, motiv pentru care a semnat cu postul concurent, Antena 1.

„Toată lumea voia să o ia în toate direcțiile și în ciuda acestei mișcări haotice care se crease, am zis că trebuie să rămân acolo, dar după doi ani mi-am dat seama că mă învârt în cerc, nu evoluez și mă învârt în aceeași direcție. Nu mai simțeam acea energie, vibrație, dorință comună. Nu mai era nimeni la Pro TV, dintre cei care au construit și au fost acolo de la început.”, a completat artista.

VEZI și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel