Bebe Cotimanis și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tragică a tatălui și acceptarea trecerii în neființă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bebe Cotimanis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bebe Cotimanis, instagram

Bebe Cotimanis și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său, dar și despre perspectiva sa asupra vieții omului pe pământ.

Invitat la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu”, Bebe Cotimanis a vorbit despre un subiect dureros din viața sa, și anume moartea tatălui, pe când el avea doar 13 ani. Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident auto, șoferul autovehiculului consumând alcool înainte de a se urca la volan. Actorul povestește că mama sa parcă a presimțit moartea soțului său deoarece în dimineața în care acesta a plecat la serviciu a avut sentimentul că nu îl va mai revedea. Chiar și Bebe Cotimanis a trecut printr-un moment ciudat cu o seară înainte de cumplitul accident. Când i-a dus un prosop la baie, l-a văzut pe tatăl său stând în cadă, cu două lumânări, pentru că nu aveau lumină. Imaginea i s-a părut desprinsă din altă lume copilului care avea atunci doar 13 ani.

„Mama a simțit că nu o să-l mai vadă”

„Tata a murit într-un accident de mașină, nu conducea el. După salariu, s-a dus cu băieții și a condus un șofer bețiv. El stătea în dreapta și a luat-o pe calea dreaptă. A apărut în presă în 1968. Ultima dată l-am văzut în cadă, cu lumina tăiată și cu două lumânări. Ne mutasem într-un bloc nou, un bloc la care el muncise, era șef electrician. Tata a cerut un prosop și m-am dus și i l-am dus și l-am văzut în cadă, cu două lumânări. Mi s-a părut ciudat și din altă lume.  Cert e că și mama, când a plecat tata, a simțit că nu o să-l mai vadă. De la fereastra bucătăriei l-a văzut cum i-a făcut cu mâna. Când sună că trebuie să ajungi acolo, acolo ajungi. Noi ce avem de trăit în viața asta este o mică parte din ce avem de trăit”, a declarat Bebe Cotimanis.

Te-ar putea interesa și: Povestea tragică din spatele piesei „Atât de singur”. Alin Oprea, mărturisiri emoționante: „În urma acestei povești de dragoste am compus-o”

„Am trecut pe lângă moarte și nu am tresărit”

Artistul a abordat cu o curiozitate remarcabilă fenomenul morții, exprimând o acceptare profundă a inevitabilului. A explicat că, deși ne confruntăm cu situații potențial periculoase în viața de zi cu zi, nu simte frica asociată cu moartea. Experiențele sale anterioare, inclusiv accidentele neașteptate și incidentele neplăcute, l-au pregătit emoțional pentru a accepta trecerea fără teamă. 

„Nu mi-e frică de moarte nicio clipă, privesc cu curiozitate fenomenul ăsta de trecere. Hai să îți spun când mi-am dat seama că nu îmi e frică. Sunt evenimente în trafic. Trece unul pe lângă tine la lățime de microfon. Nu tresar. Eram odată la teatru și a căzut un glob făcut din sticlă. Am trecut pe lângă moarte și nu am tresărit. De atunci sunt pregătit pentru dat colțul. Nu am spaime d-astea. Nici la cutremur”, a adăugat Bebe Cotimanis, la podcastul „un PODCAST mișto By Bursucu”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel