Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/Betty Salam
Descriere foto: Captură video: TikTok/Betty Salam

Betty Salam a confirmat separarea de soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce au apărut zvonuri că l-ar fi părăsit pentru cântărețul de manele Iuly Neamțu.

Relația dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu a început în urmă cu 9 ani, de pe vremea când artista avea doar 15 ani. Fiica lui Florin Salam s-a căsătorit cu alesul inimii ei în 2018 și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. Cu toate acestea, după șase ani de mariaj, se pare că relația dintre cei doi a început să se deterioreze și au apărut zvonurile unui posibil divorț. Mai mult, s-a speculat că Betty Salam și-ar fi găsit liniștea în brațele cânterețului de manele Iuly Neamțu, cu care a și colaborat pe plan muzical.

Betty Salam a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Suntem, într-adevăr, într-o mică pauză”

Sătulă până peste cap de astfel de zvonuri, artista a răbufnit în mediul online. Într-un videoclip postat pe TikTok, Betty Salam a ținut să lămurească toată situația și să spună cum stau, de fapt, lucrurile. Artista și-a asigurat fanii că fiul ei este bine și că este o mamă bună pentru Mathias. Totodată, ea a recunoscut că ea și soțul ei au luat, într-adevăr, o pauză. Separarea ar fi avut loc pentru a-și pune în ordine anumite lucruri pe plan personal.

„Eu sunt absentă atunci când vine vorba de vreun scandal și vă rog din tot sufletul să nu mă mai asociați cu niciun fel de nume pe mine. Matthias este foarte bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine.

Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală”, a spus Betty Salam, într-un videoclip postat pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic, salată delicioasă de pepene roșu și telemea: „Este o combinație irezistibilă care trebuie încercată”

Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Cu toate acestea, fiica lui Florin Salam i-a asigurat pe care care o urmăresc că nu are nicio altă relație în acest moment, infirmând astfel faptul că ar forma un cuplu împreună cu cânterețul de manele Iuly Neamțu. Betty Salam a mărturisit, totodată, că între ea și soțul ei nu s-a pus problema de divorț și că aceasta este doar o perioadă mai dificilă în relația lor de cuplu.

„Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty Salam, într-un videoclip postat pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Vedeta care ar fi stat în spatele decăderii trupei Generic. Dan Ciotoi face dezvăluiri uimitoare: „Eram interziși peste tot”

Te-ar putea interesa și: Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor

 

@betty.salam Dati share sa ajunga cat mai departe si sa se termine o data cu aceste zvonuri. #foryou #bettysalam #viral #fyp ♬ sunet original - Betty Salam



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel