Betty Salam, confesiuni despre viața de mamă și pauza luată în căsnicia cu soțul ei: „Sunt un copil cu copil”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Betty Salam
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Betty Salam

Betty Salam a vorbit despre adevăratul motiv pentru care ea și soțul ei au hotărât să ia o pauză, dar și despre cum au reușit să depășească această perioadă dificilă din relația lor. 

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț de manele Florin Salam, a vorbit deschis despre motivele care au dus la separarea temporară de soțul ei, Cătălin Vișănescu, precum și despre modul în care au reușit să își rezolve problemele. Aceasta a mărturisit că, într-o perioadă dificilă a relației lor, cei doi nu mai reușeau să comunice decât pe teme legate de muncă și ajunseseră să se certe din orice motiv nesemnificativ.

„Plângeam la telefon și eu, și el”

Vedeta a recunoscut că, fiind foarte concentrați pe carieră și alte responsabilități, au uitat să-și acorde atenția necesară unul altuia. Când și-au dat seama că relația lor nu mai funcționa cum ar trebui, au decis să ia o pauză pentru a reflecta și a găsi soluții. Timp de două săptămâni, cei doi au locuit separat și au realizat că își simt lipsa unul celuilalt. Astfel, și-au dat seama care erau, de fapt, lucrurile care le dăunau în căsnicie și au reușit să își rezolve problemele, fiind acum mai fericiți ca niciodată.

„Nu am stat foarte mult departe de Cătălin. (...) Nouă ne-a priit pauza. Încercam să găsim unde a fost problema și tot nu ne dădeam seama. Stăteam zilnic împreună, mergeam la evenimente împreună, la studio împreună, acasă împreună. Nu știu ce s-a întâmplat mai exact și ne certam din lucruri mărunte, din orice lucru mărunt. Nu ne mai înțelegeam deloc, îți spun sincer. Și zic: „Nu vreau să pierd relația cu tine, vreau să rămânem împreună toată viața pentru că avem un copil frumos pe care trebuie să-l creștem și nu vreau să te desparți nici tu de mine, nici eu de tine. Hai să luăm o pauză să vedem care-i problema”.

Timp de două săptămâni am stat ca și cum am fi într-o vacanță, dar separat. Mă simțeam singură fără el, simțeam că ceva lipsește, la fel și el. Plângeam la telefon și eu, și el. Nu ne înțelegeam de ce am făcut pasul ăsta, de ce am vrut pauză dacă noi nu putem sta unul fără celălalt. Am înțeles care a fost problema de fapt. Ne-am atașat foarte mult de muncă, ne-am uitat pe noi ca relație, am pus pe primul plan munca. Acum an înțeles că familia e orice. Dacă nu există fericire într-o familie, nu mai poți da roade din niciun punct de vedere", a spus Betty Salam, la podcastul „Vorba lu' Jorge”.

Te-ar putea interesa și: Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

„Sunt un copil cu copil”

De asemenea, Betty Salam a mărturisit că fiul lor, Matias, era foarte trist în perioada în care ea și tatăl micuțului au stat separat, motiv pentru care și-au dorit și mai tare să găsească o soluție pentru a-și repara relația. Cântăreața a spus că a trecut printr-o perioadă în care nu și-a asumat în totalitate rolul de mamă și soție, mai ales pentru că cel mic a apărut în viața lor când ea avea doar 18 ani, motiv pentru care nu a avut foarte mult timp să copilărească, iar moartea mamei sale a maturizat-o și mai mult. În plus, Betty a recunoscut că nu și-a programat să se căsătorească și să aibă un copil atât de devreme, în ciuda a ceea ce ar crede unele persoane.

„Copilul era foarte trist. Matias mă vedea pe mine supărată, îl vedea pe el supărat, și nu înțelegeam comportamentul lui. Era foarte dubios față de cum se purta. Nu înțelegea situația, de ce trebuie să stea separat de tati sau de mami, de ce nu dormim împreună. Am trecut prin niște zile ciudate. E o diferență de vârstă între mine și Cătălin de 11 ani. Dar într-o oarecare măsură pe mine viața și întâmplările vieții m-au călit, dar mai sunt momente când mă comport ca un copil.

Sunt un copil cu copil, dar trebuie să îmi asum responsabilitățile pe care le am, Trebuie să înțeleg că sunt mamă, că sunt soție, că mă maturizez. Cred că nu mi-am dat voie să copilăresc, m-am maturizat mult prea devreme. (...) Nu mi-am programat să mă mărit, nu mi-am programat să fac copil, pentru că mulți oameni spun: „La noi la romi așa se face”. Nu, la mine în familie nu se face așa", a adăugat Betty Salam.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel