Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat? Mesajul neașteptat pe care l-a primit artista de la soțul ei, chiar de ziua sa de naștere

Data publicării:
Betty Salam și Cătălin Vișănescu
Descriere foto: Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Betty Salam își sărbătorește astăzi, 28 august, ziua de naștere. Artista a împlinit 24 de ani, iar cu această ocazie, soțul ei, Cătălin Vișănescu i-a transmis un mesaj neașteptat, la o lună după ce fiica lui Florin Salam a anunțat despărțirea.

Betty Salam a împlinit astăzi, 28 august, frumoasa vârstă de 24 de ani. Cu această ocazie, prietenii nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”. Artista a publicat numeroasele mesaje pe InstaStory, iar printre acestea s-a regăsit o postare foarte specială pentru fiica lui Florin Salam. Cătălin Vișănescu a fost printre primii care au ținut să-i spună „La mulți ani!”, dar nu oricum, ci a transmis un mesaj neașteptat, la mai bine de o lună de când Betty a confirmat despărțirea.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat? Mesajul neașteptat pe care l-a primit artista de la soțul ei, chiar de ziua sa de naștere

La începutul lunii iulie, Betty Salam confirma despărțirea de soțul ei. După șașe ani de mariaj, artista și Cătălin Vișănescu au decis să ia o pauză și să se separe. Deși nu a dezvăluit care a fost cauza exactă, fiica lui Florin Salam mărturisea că despărțirea era recentă, însă nu știa cât va ține. Ea spunea atunci că după ce problemele se vor rezolva, pauza va înceta. 

Acum, la mai bine de o lună de când a confirmat despărțirea, Cătălin Vișănescu i-a transmis artistei un mesaj emoționant de ziua sa de naștere. La împlinirea frumoasei vârste de 24 de ani, tânărul i-a spus soției sale „La mulți ani!” și i-a transmis că o iubește. Mai mult, el a postat și o poză alături mama băiatului său.

Cu toate că mesajul emoționant transmis de Cătălin Vișănescu pentru Betty Salam de ziua ei de naștere a stârnit speculații cu privire la o posibilă împăcare, nu există încă o confirmare oficială din partea celor doi.

„La mulți ani! Îți doresc multă sănătate și fericire! Te iubesc”, i-a transmis Cătălin Vișănescu soției sale, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță și Andra sunt în doliu! Tatăl prezentatorului s-a stins din viață: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte”

Teo Trandafir, despre despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu: „Eu nu cred în pauze de genul acesta”

Teo Trandafir spunea în urmă cu o lună că nu crede în pauza dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Ea a precizat  că, în general, oamenii se schimbă în timpul unei astfel de separări, ceea ce face dificilă o împăcare.

„O știu de când era mică. Este frumoasă, deșteaptă, bună, blândă. Eu sunt subiectivă și am iubit-o pe Betty de când era copilaș. Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze, la cum o știu eu. presupun că și Cătălin a încercat. El s-a adaptat situației, doar că adaptarea asta cu multă răbdare duce la un moment dat la vreo pocneală a situației, răbufnești. Eu am înțeles de la Betty că nu e vorba despre așa ceva, că nu este vorba despre alt bărbat. Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dt vrea un pic de distanță... tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel”, spunea Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 42 de kilograme în trei luni fără sport și fără dietă. Nu s-a așteptat să piardă atât în greutate: „Prietenii au rămas mască când m-au văzut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel