Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat: „După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Betty Salam
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Betty Salam

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat! Cei doi au decis să lase deoparte neînțelegerile și și-au mai dat o șansă.

După ce în urmă cu aproximativ două luni Betty Salam anunța că ea și soțul său au luat o pauză, după 6 ani petrecuți împreună, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp. Tânăra a postat, pe pagina sa de TikTok, un videoclip prin care a dat de înțeles că ea și Cătălin Vișinescu s-au împăcat. Ulterior, în secțiunea de comentarii, cântăreața a confirmat totul. 

„După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată”

După ce o urmăritoare i-a scris un comentariu în care i-a spus că uneori o pauză este chiar benefică pentru o relație, Betty Salam a răspuns: „Uneori, chiar e cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord. Unde există dragoste, nu se încheie niciodată, cred eu”.

Se pare că, așa cum chiar artista a spus, uneori, o pauză este o alegere bună într-o relație. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și se bucură din plin de frumoasa poveste de dragoste pe care o au, dar și de băiețelul lor, Matthias. 

Te-ar putea interesa și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, confesiuni despre boala care i-a schimbat viața: „A fost un șoc”

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, au o relație de când artista avea doar 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și tot în acest an a venit pe lume Mathias.

În luna iulie, Betty Salam și-a anunțat urmăritorii că ea și soțul ei au luat o mică pauză de la căsnicia pe care o au pentru a lămuri și a clarifica anumite lucruri. Artista a postat chiar și un mesaj pe pagina sa de TikTok, unde le explica oamenilor situația și ce se va întâmpla cu Matthias, copilul celor doi.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.”, a spus artista, într-un videoclip postat pe TikTok.

Fanii au fost extrem de vocali în legătură cu schimbările din viața ei. Pe rețelele sociale, au existat multe mesaje de susținere și încurajare, dar și câteva întrebări și speculații despre viitorul relației sale cu Cătălin: „Să fiți fericiți împreună”. „Să fiți fericiți împreună toată viața, se vede cât de mult vă iubiți sunteți ca două suflete pereche”, „Felicitări, nu trebuie să vă pese de gura lumii, important este să decideți ce credeți voi că este mai bine pentru relația voastră”, „Știam că este o păcăleală”, „Neinteresant”.

@betty.salam Da ma da!! @cata.visanescu #fyp #bettysalam #tiktok ♬ sunet original - Betty Salam



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel