Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Data publicării:
Captură foto: instagram/Bianca Drăgușanu. Sursă foto: Instagram/ Gabi Bădălău
Descriere foto: Captură foto: instagram/Bianca Drăgușanu. Sursă foto: Instagram/ Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o pe blondină că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad. Afaceristul nici nu vrea să mai audă de fosta iubită, a dat-o uitării și și-a făcut o nouă parteneră.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cel mai cunoscute și râvnite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 3 ani, iar de curând au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Deși de-a lungul timpului au trecut prin numeroase despărțiri, se pare că de data aceasta decizia este definitivă.

Afaceristul a mărturisit că i-a spus „adio” Biancăi Drăgușanu pentru că ea are o relație de aproximativ 6 luni cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Deși despărțirea a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, Gabi Bădălău a și dat-o uitării pe cea cu care a trăit timp de 3 ani și s-a afișat la braț cu o altă femeie la petrecerea VIVA! La eveniment a fost prezentă și Bianca Drăgușanu, însă blondina nu a fost însoțită de nimeni, cu toate că și medicul a fost acolo.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

După ce Gabi Bădălău a susținut că a fost înșelat cu Auday Al-Ahmad, într-un interviu pentru Antens Stars, Bianca Drăgușanu a vrut să lămurească cum stau, de fapt, lucrurile. Blondina spune că între cei doi există doar o relație strict profesională, iar acuzațiile din partea fostului iubit sunt nefondate și că nu există dovezi care să o incrimineze cu ceva. 

„Mi se pare penibil să vin să mă justific pentru un lucru care oricum nu s-a întâmplat, dar sunt un om vaccinat. Eu nu fac lucrurile penibile. Nici nu aveam timp să trec strada, dar să-l înșel. Eu nu vreau să comentez nimic din ce spune el. Eu sunt un om foarte asumat, iar în ceea ce mă privește, eu nu am nimic de declarat despre ceea ce spune el.

Nu există niciun lucru care să mă incrimineze cu ceva. Mai mult decât atât, eu am o relație strict profesională cu domnul doctor Auday. Dacă ies la un restaurant cu un bărbat și iau masa cu el, asta nu înseamnă că am înșelat pe cineva”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: La ce proceduri estetice a apelat Bianca Drăgușanu. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a spus tot: „Ședințele trebuie repetate la un interval de 4-5 săptămâni”

„Eu, dacă aș avea o relație cu domnul doctor, nu aș avea vreo problemă să-mi asum”

Mai mult, ea a adăugat că nu există niciun motiv pentru a fi acuzată de infidelitate și că este fidelă în relații. De asemenea, Bianca Drăgușanu a subliniat că nu ar avea nicio problemă să-și asume o relație cu Auday Al-Ahmad, dacă aceasta ar exista.

„Eu dacă stau de vorbă în parc noaptea, la ora 11, cu cineva, asta nu înseamnă că am o relație. Dacă ies într-o zi de 5 ori, cu 5 bărbați... Există niște contexte atunci când ai o prietenie și trebuie să rezolvi niște lucruri care nu se pot rezolva și vrei să schimbi o vorbă cu un om, poți să o faci într-un loc în care tu te simți în siguranță, nu sunt ochi, nu sunt urechi. Nu mă justific, eu sunt un om vaccinat și foarte asumat. Eu, dacă aș avea o relație cu domnul doctor, nu aș avea vreo problemă să-mi asum, mai ales în acest moment.

Eu sunt o femeie cu caracter, care sunt fidelă. Nu am greșit în această relație niciodată, da?! Pentru asta, el ar trebui să stea în genunchi în fața mea. Mi se pare penibil să vin să mă justific pentru niște lucruri care mă privesc doar pe mine. Indiferent ce s-a întâmplat în viața mea și în relația mea, ar fi trebuit să rămână acolo, nu să vin eu și să spun că nu e așa și că e pe dincolo. Să zică mulțumesc că eu tac din gură, că dacă încep eu să povestesc, nu mai iese din casă. Să mă lase cu aberațiile astea”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel