Bianca Drăgușanu dă afară din casă din relația cu Gabi Bădălău: Încercări amoroase pe adidași și mii de euro

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu spune că fostul iubit încă încearcă să o recucerească, chiar dacă nu mai există nicio șansă de împăcare.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una tumultuoasă și intens monitorizată de presa din România. După o serie de împăcări și despărțiri, cei doi s-au separat definitiv recent. Conform declarațiilor lui Gabi Bădălău, despărțirea a fost confirmată oficial la începutul lunii iunie 2024

De-a lungul relației lor, au existat numeroase speculații și controverse, inclusiv zvonuri despre încercările lui Bădălău de a o recuceri pe Bianca prin gesturi romantice și publice cereri de iertare. În ciuda acestor încercări, tensiunile dintre ei au dus în cele din urmă la decizia de a se separa​.

De această dată, într-o emisiune de la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a exprimat câteva informații despre iubirea pe care încă i-ar purta-o fostul iubit.

”Mi-a spus încontinuu, mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu, chiar și din vacanță cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit. Îți spun cu inima că nu, nu există nicio șansă (n.r. să îl ierte)”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Test de infidelitate din partea lui Gabi Bădălău?

 

Bianca Drăgușanu relatează că după trei ani de relație, fostul ei partener s-ar fi apropiat de o cunoștință și a încercat să o impresioneze oferindu-i o pereche de adidași cu 2.000 de euro. În tot acest timp, Bianca se recupera după o operație.

”După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independetă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel