Bianca Drăgușanu, mândră de Sofia. Care sunt calitățile moștenite de fiica ei: „Începe să realizeze lucrurile pe care le-am testat eu”

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu spune că fiica ei seamănă tot mai mult cu ea.

Bianca Drăgușanu este mai mândră ca niciodată de fiica ei, Sofia. Fetița este la școală în clasa întâi, iar mama ei se mândrește de câte ori poate cu ea. Deși abia a terminat clasa zero, Sofia știe să socotească și să citească. 

Vezi și: Bianca Drăgușanu, oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic: „Am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare”

Cu ocazia unui eveniment monden, diva a recunoscut că educația pe care i-a oferit-o Sofiei începe să dea roade, mai ales că micuța crește și începe să îi semene tot mai mult.

Cu toate acestea, timpul trece foarte repede și nu poate face nimic pentru a îl opri:

"Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea", a explicat Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și-a renovat casa singură. Cât a scos din buzunar pentru a face totul pe placul său

Printre calitățile Sofiei se pot număra determinarea, ambiția și perseverența, dar nu în ultimul rând atenția la detalii.

"Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii. Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-I văd toate calitățile", a mărturisit ea, pentru WOWnews.

Programul Biancăi Drăgușanu nu este foarte diferit de cel de acum câteva luni, spunând că atelierul ei e unul dintre lucrurile care îi ocupă timpul, iar cea mai mare bucurie e timpul petrecut cu propria fiică.

"Fac aceleași lucruri! Cresc copilul, merg la sală, mă bucur de atelierul meu, de afacerea mea și de timpul petrecut cu copilul meu", a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vezi și: Elena Merișoreanu, despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune artista despre blondină: "Arăta superb și atunci. S-a emancipat, nu cred că a exagerat cu nimic"

Dacă Bianca este atât de implicată în viața Sofiei, nici Victor Slav nu stă deoparte, care a recunoscut cu o altă ocazie cât de mult o răsfață pe Sofia:

„Este fata lui tata și nu prea pot să mă abțin, îi cam fac toate poftele, se întâmplă cam ce vrea ea. Încercăm să îi facem toate plăcerile. Cred că e normal și cred că toți părinții le fac poftele copiilor. Sunt un norocos pentru că îi place foarte mult școala și este foarte sociabilă, o mai și duc, o mai și iau de la școală”, a mărturisit  Victor Slav, notează Click!

Recent, a fost ziua de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu, iar fanii nu au fost prea „miloși” cu vedeta, acuzând-o că și-a lăsat fiica „să se îmbrace ca un băiat”:

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un tobogan gonflabil. A dansat, s-a jucat la 40 de grade Celsius! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde la poze (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată,”, iar în final, vedeta a recurs la jigniri pentru a-și face dreptate, iar opinia fanilor nu a mai putut fi exprimată întrucât aceasta a anulat opțiunea comentariilor la pozele cu fiica sa: „sunteți niște imbecile retardate!”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Vedeta își micșorează sânii: „Eu am dat trendul buzelor mari. Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel