Bianca Drăgușanu, motivul pentru care femeile își cumpără genți scumpe: „Niciun bărbat nu a spus vreodată...”

Data publicării:
Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre vedete din România care a spus mai mereu lucrurilor pe nume, chiar și în situații sensibile, cum a fost relația cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu este urmărită de peste 1 milion de fani, astfel că renumele ei este auzit în România, dar și în afara granițelor. Pentru că își ține fanii mereu la curent cu ce face, dar și cu ce gândește, diva a transmis un mesaj urmăritorilor.

Este vorba despre motivul pentru care femeile își cumpără genți din ce în ce mai scumpe. Potrivit divei, acest lucru se întâmplă din cauza dorinței de a impresiona alte femei.

Bianca Drăgușanu încheie mesajul pe o notă comică, spunând că niciodată un bărbat nu a fost impresionat de calitatea genții pe care o avea o femeie.

„Credeți-mă, femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei! Niciun bărbat nu a spus vreodată: „Băi, frate, era urâtă, dar avea o geantă…””, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Citește și: Claudia Pătrășcanu dă cărțile pe față! Adevărul despre relația cu Gabi Bădălău: Nu știu dacă sunt datoare să...

Bianca Drăgușanu și problemele cu o companie aeriană: 50 de ore în avion

„Ce faci, Bianco? Ce faci? N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Ne-am dus la un ghișeu, am întrebat ce ar trebui să facem. Stați, așteptați, veți primi un nou bilet…nu știm când, luați-vă un hotel, păstrați bonurile pentru decontare, bla bla…bine, bine, dar bagajele?”, a relatat ea pe rețelele sociale.

Vedeta a întâmpinat probleme cu bagajele, care au fost aruncate printre altele. Deși personalul aeroportului a oferit instrucțiuni vagi, Bianca a reușit să-și găsească bagajul după ce a căutat intens prin aeroport.

Bianca a continuat să povestească despre timpul pierdut în aeroport și despre călătoria lungă de 50 de ore: „Am zburat 48 de ore, puteam să ajung în China și Singapore și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și încă îmi aștept bagajul. Bagajul era în Elveția și trebuia să ajungă în România. Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și am așteptat bagajul în jur de două ore. După câteva cercetări, mi-am găsit și bagajul. A fost o adevărată aventură…”.

Cu toate problemele întâmpinate, Bianca a reușit să-și păstreze simțul umorului. A glumit că data viitoare va opta pentru un avion privat pentru a evita astfel de neplăceri: „Data viitoare îmi iau un jet privat. Nu doar pentru dus, ci și pentru întors, că știu pe unii care își iau doar dus și se întorc tot cu Wizz. Important este că am ajuns acasă, mi-am găsit bagajul și acum trebuie să trag draperiile să dorm”.

Citește și: „Gabi își merită soarta din plin. Bine i-ai făcut!”. Bianca Drăgușanu și-a mișcat fanii cu ultima sa înfățișare: „Te iubim”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel