Bianca Drăgușanu - out de la Kanal D. Primele declarații ale vedetei: „Merit mai mult de atât”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila Kanal D. 

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D. Emisiunea Detectorul de minciuni, pe care aceasta o prezenta la Kanal D, nu va mai avea continuitate. 


Blondina a confirmat ruptura de Kanal D, după ce în presă au apărut ai multe zvonuri. Se pare că vedeta a fost cea nemulțumită de condițiile oferite de Kanal D. 


„Știam, nu mă surprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie…

A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine.

Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan. 


Nemulțumirile vedetei cu privire la proiectul Detectorul de Minciuni


Potrivit unei surse apropiate vedetei, aceasta ar fi avut mai multe nemulțumiri legate de proiectul de la Kanal D, începând cu invitații din emisiune și pănă la modul în care era filmată. 

„În urmă cu aproximativ o săptămână, Bianca a vrut să dea un interviu, pentru o emisiune, la PRO TV, dar cei de la Kanal D nu au lăsat-o. Faptul că emisiunea ei nu se va mai difuza, după cea a lui Teo Trandafir, reprezintă o mare surpriză.
Bianca știa, însă, că o să se încheie și emisiunea, mai devreme sau mai târziu. Avea destule motive, era chiar și nemulțumită de unele aspecte. Invitații erau purtați pe la toate emisiunile de la Kanal D. Și la Bianca, dar și la Alexandra Ungureanu. Problema e că aceiași invitați au mai fost acum un an, și acum doi ani', a declarat o sursă apropiată, potrivit Cancan. 

Considera că nu este pusă în valoare


„Ce a fost rău pentru Bianca este că făcea o emisiune cu repetiție și se ducea cu 3-4 rânduri de haine după ea, dar i se vedea doar capul! Ea nu era pusă în evidență, nu era ceva plăcut pentru ea. Nu era ceea ce își dorea, dar o făcea, că veneau niște bani din altă parte. Bianca chiar i-a spus producătoarei că dacă nu se schimbă ceva, nu mai vine din toamnă.


Când a filmat ultima ediție, acum vreo lună, a anunțat că-și dorește schimbarea formatului. Altfel, ea nu mai vine. Pentru că o dezavantajau luminile și pentru că nu era o emisiune pe care și-o dorea. Ei îi place să se plimbe, să se fâțâie prin platou, ori în emisiunea ei nu e deloc așa, i se vedea doar capul', a adăugat aceeași sursă din interiorul televiziunii Kanal D.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel