Bianca Drăgușanu, punct de vedere asupra Danei Budeanu. Cum se înțeleg cele două femei: „Tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea despre Dana Budeanu. Dovezile care definesc relația reală dintre cele două.

Bianca Drăgușanu, cu ocazia unui interviu, a dezvăluit părerea ei despre Dana Budeanu. Cunoscută pentru afirmațiile sale pe care mulți le consideră îndreptățite, iar alții le vad ca nepotrivite, Bianca Drăgușanu, de-a lungul timpului, a dovedit care este aprecierea ei față de Dana Budeanu. În cea mai recentă apariție a sa, Bianca Drăgușanu a caracterizat-o pe vedetă drept unică, civilizată, asumată și că a reușit să-și construiască un brand.

„Da, o apreciez, sunt fana ei! Este o femeie foarte asumată, foarte frumoasă, o femeie care a construit de-a lungul timpului un brand, numele ei este un brand. E foarte corectă, deșteaptă, foarte civilizată, spune lucrurilor pe lume. Foarte multă lume încearcă să o imite, dar nu există să o imiți pe Dana Budeanu. Este una singură și așa va rămâne”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Vezi și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște. Ce mesaj a transmis vedeta: "Numai amețitele..."

Cu toate acestea, nu este prima dată când cele două femei comunică „indirect”, fiind și alte ocazii în care ele și-au oferit atenție pozitivă.

Cu ocazia unei emisiuni, Bianca Drăgușanu a mai precizat cuvinte frumoase în legătură cu influencera.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu', a declarat Bianca în emisiunea Zig-Zag, moderată de George Tănase.

Vezi și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu gătesc de Paște. Ce mesaj a transmis vedeta: "Numai amețitele..."

Prima declarație a Danei Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Cu toate acestea, declarațiile Biancăi nu sunt decât un răspuns la adresa părerii Danei Budeanu despre ea, care, cu ocazia propriei sale emisiuni de pe Youtube, a spus:

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut', a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

Amândouă sunt femei foarte puternice în România, iar munca din spatele tuturor reușitelor lor nu poate pune sub semnul îndoilei statutul la care au ajuns acum. Ambele fiind considerate de mulți personaje controversate în anumite contexte, cele două vedete sunt marcante pentru showbizul românesc, mai în perioada pandemiei, atunci când, la fel ca mulți alții, ele au fost forțate de împrejurări să se reinventeze pe sine pentru a se păstra relevante publicului românesc.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel