Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care aspiră la succes: „Nu îți trebuie neapărat mulți bani. „Eu, după ce am născut...”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este „rețeta” unei vieți fericite.

Binca Drăgușanu se poate numi o femeie de succes. Este o mamă fericită, are o situație financiară foarte bună și un business pentru care muncește din greu, iar pe plan sentimental se pare că a ieșit și aici soarele pentru ea. În acest sens, blondina este văzută drept exemplu de foarte multe alte fete, care aspiră la o viață la fel de perfectă. Diva are, așadar, câteva sfaturi demne de urmat, pentru o viață cât mai fericită.

„Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit ciao

Citete și: Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEO

„Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos”

Mai mult, blondina susține că nu ai nevoie de foarte mulți bani, pentru a arăta bine. Nu doar brandurile te pot face să strălucești, ci propria persoană, care trebuie să fie una extrem de încrezătoare în sine. Orice femeie trebuie să se iubească și să se pună mereu pe primul loc, consideră Bianca Drăgușanu, care spune că nu a simțit niciodată ce este aia suferința sau depresia.

„Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac.

În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai spus blondina, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Ce-a făcut a doua zi după ce a născut

Nici după ce a născut, blondina nu a stat prea mult timp degeaba. Aceasta mărturisește că a fost extrem de interesată de  aspectul fizic până și în acele zile, motiv pentru care a căutat diverse trucuri pentru a-și subția cât mai tare talia, până să ajungă din nou în sala de fitness. 

„Eu, după ce am născut, a doua zi eram pe la mall, mă plimbam ca să văd ce corset să îmi iau să văd cum să fiu mai slabă, mai repede. Mă gândeam cum să mă refac mai repede să mă duc la sală, să văd copilul, să văd tot, să fiu mămică sexy. Nu am timp de așa ceva.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel