Bianca Drăgușanu și-a renovat casa singură. Cât a scos din buzunar pentru a face totul pe placul său

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu și-a renovat singură casa, astfel că a uimit pe toată lumea suma de care a avut nevoie pentru a face acest lucru.

Bianca Drăgușanu are o perioadă foarte aglomerată. Diva trece prin renovări masive în propria casă, astfel că are foarte ocupată agenda. Ea a mai precizat și înainte că se va muta, părând foarte entuziasmată pentru acest lucru. Cu toate acestea, a venit momentul ca ea să vorbească despre finisarea casei.

De asemenea, având foarte multe obiecte, diva a decis să doneze o parte din hainele ei și nu se știe cu ce motiv face acest lucru, dar este cert că o face an de an, după cum chiar ea precizează. Mai departe, Bianca a donat până și persoanelor care au lucrat pentru ea.

Vezi și: Victor Slav arată impecabil la 43 de ani. Metoda inedită prin care se menține în formă: „În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată”

Având sute de haine, ea dorește să se bucure și alții de acestea:

“Mi-am renovat casa și inclusiv și boxa. Acolo, în boxă eu am un spațiu de depozitare. Aveam acolo niște cauciucuri mai vechi, de la mașina mea. Nu am aflat încă cât valorează cauciucurile respective, dar vreau să le vând. Nu am loc în spațiul acela și trebuie să organizez totul.

Zilele acestea a fost haos la mine acasă. Aveam în boxa aceea și un brad de Crăciun, care a căzut pe mine. Noroc că nu era greu, era un brad artificial. Dar trebuie să strâng tot, ca să fie ok, am acum o echipă de curățenie acasă, care mă ajută.

Vreau să sortez toate hainele, am saci întregi pe care vreau să îi donez, sau să fac ceva cu ei. Eu în fiecare an am donat mereu haine. Le-am dat și prietenelor mele, care m-au mai ajutat la curățenie.

Oricum eu fac chestia asta o data la 3 luni, tot donez din ele. Le mai dau apropiaților, dacă tot sunt lângă mine, să se bucure și ei. Eu am sute de haine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Vezi și: Elena Merișoreanu, despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune artista despre blondină: "Arăta superb și atunci. S-a emancipat, nu cred că a exagerat cu nimic"

Potrivit sursei precizate, Bianca Drăgușanu ar fi investit „cât o mașină nouă” în renovările pe care le-a făcut.

Se mai află despre vedetă că și-a cules sfaturile de redecorare de pe rețelele de socializare, acolo unde ar urmări mai multe canale de „home decor”. Nici măcar nu a apelat la un designer de interior pentru toate aceste mutări, dimpotrivă, a făcut totul după bunul plac. Acest lucru a dus și la renovări multiple:

“Eu mi-am redecorat și locuința. Am văzut niște poze pe Instagram și niște filmulețe pe TikTok cu home decor. Am ales așa, după gustul meu și am unit ideile. La un moment dat am fost nevoită să sparg gresia. Asta pentru că inițial alesesem altceva și nu se potrivea gresia cu faianța. Voiam să fie totul la fel și a trebuit să sparg, a fost o muncă titanică.

Nu am avut un designer care să se ocupe de treaba asta, am făcut totul după gustul meu. Eu stau acolo de aproape 10 ani, iar acum a crescut și valoarea locuinței, pentru că am investit destul de mult în renovare.

Toate piesele sunt foarte frumoase, au venit pe comandă, a durat 2 luni până au ajuns. Chiar am investit mult, puteam să îmi iau o mașină cu banii pe care i-am dat pe renovare”, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Vedeta își micșorează sânii: „Eu am dat trendul buzelor mari. Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel