Bianca Drăgușanu și Victor Slav au lăsat deoparte neînțelegerile și i-au fost alături fetiței lor în prima zi de școală

Data publicării:
Sursă foto: Instagram Bianca Drăgușanu/Victor Slav
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Bianca Drăgușanu/Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fetița în prima zi de școală. Micuța Sofia a început clasa a II-a, iar cei doi foști soți au lăsat deoparte orice neînțelegere și i-au fost alături în această zi specială din viața ei.

Elevii au început astăzi, 9 septembrie, un nou an școlar. Cei mici s-au îndreptat emoționați către grădinițe și școli, curioși de ceea ce le va aduce acest nou capitol din viața lor. Este și cazul fiicei Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Cea mică a început clasa a II-a și a fost însoțită la festivitatea de deschidere de către părinții ei.

Nu este prima dată când cei doi merg împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Și anul trecut, Bianca și Victor au însoțit-o pe cea mică, lăsând deoparte conflictele pe care le-au avut de-a lungul timpului și petrecând clipe minunate alături de fetița lor.

Te-ar putea interesa și: Ghinionul lui Culiță Sterp continuă. Cântărețul a fost jefuit chiar în plină zi, în fața hotelului unde urma să se cazeze

Bianca Drăgușanu, cunoscută ca vedetă TV, și Victor Slav, prezentator TV și om de afaceri, au început să se întâlnească în jurul anului 2013. Căsătoria lor a fost un eveniment mediatizat, atrăgând atenția presei și a publicului. Bianca și Victor au o fiică, pe nume Sofia Valentina, născută în 2014. Relația lor ca părinți a fost, de asemenea, un subiect de interes pentru presă. După doar un an de căsnicie, cei doi au hotărât să se despartă. Separarea a fost marcată de mai multe speculații și comentarii în presă. Cu toate acestea, au existat și momente de reconciliere și discuții despre o posibilă împăcare, dar în cele din urmă, relația lor nu a mai avut nicio șansă și și-au spus adio pentru totdeauna. După despărțire, cei doi au continuat să păstreze o legătură de amiciție pentru fiica lor, deși au existat și momente în care și-au adus diferite reproșuri.

Te-ar putea interesa și: De la Insula Iubirii, pe Netflix! Cine este concurenta care va juca într-un serial care se va difuza pe celebra platformă

În urmă cu ceva timp, fiind invitată la podcastul „un Podcast mișto By Bursucu”, vedeta a făcut o serie de acuzații la adresa fostului soț, spunând despre acesta că nu se implică suficient în viața fiicei lor.

„Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun, care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui, și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult. Dacă tu nici măcar nu o suni de „bună dimineața”, nici de „noapte bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (Gabi Bădălău, iubitul ei). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există”, a declarat Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Bursucu'.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel