Boala de care suferă Delia. Ce diagnostic a primit de la medic: „Am hârtiile”

Data publicării:

Delia a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii iUmor care este diagnosticul primit din partea specialistului.

Acum ceva timp, Delia povestea în cadrul unui podcast despre diagnosticul pe care și l-a pus chiar ea, fără consultul medicului, întrucât simptomele erau evidente în ochii artistei, care era sigură de faptul că suferă de ADHD. Lucrul care i-a dat de gândit celebrei cântărețe este faptul că nu are stare nicio secundă, simte mereu nevoia de a desfășura anumite activități și face constant diferite lucruri, care pentru alte persoane ar putea deveni obositoare.

Se pare însă că supozițiile vedetei s-au dovedit a fi adevărate, întrucât Delia a confirmat în cadrul emisiunii iUmor faptul că a primit oficial acest diagnostic. Totul s-a întâmplat în momentul în care unul dintre concurenți le-a dezvăluit juraților faptul că are o hârtie unde, negru pe alb, scrie acest lucru. La rândul ei, Delia spune că a obținut și ea o astfel de hârtie. 

„Și eu am hârtiile”, i-a răspuns Delia bărbatului, în momentul în care a întrebat-o dacă a fost diagnosticată de un medic.

Citește și: Cât de greu este, de fapt, să devii actor. Provocările despre care nu vorbește nimeni. Denis Hanganu: „N-ai cum să anticipezi nimic” / video

Cum și-a dat seama Delia că se confruntă cu acest diagnostic

În trecut, Delia povestea cum întotdeauna a simțit nevoia de a face constant lucruri noi, fără să se simtă obosită. Astfel, de cele mai multe ori, când soțul ei doarme pe timpul nopții, aceasta spune că obișnuiește să vizioneze diferite seriale, din dorința de a prelungi cât mai mult ziua și de a face cât mai multe lucruri.

„Acum mă uit la Outlander. Nu credeam că mă agață, m-a agățat. Văd câte patru episoade pe seară, ăsta e motivul pentru care mă culc târziu și mă trezesc mai târziu. Doarme Răzvan lângă mine și eu sunt „Încă un episod”. Mie îmi place asta, mi se pare că am mai multă viață. Am ziua la dispoziție când fac ce vreau eu, și mai am și noaptea.

 Oamenii dorm, dar eu mai fac ceva. Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri.”, a declarat Delia în cadrul podacstului Aproximativ Discuții, realizat de Gojira.

VEZI și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Delia nu consultase un medic, la vremea aceea

Chiar dacă era convinsă că are ADHD, înainte de a consulta un medic, Delia spunea încă din trecut faptul că vrea să ceară și sfatul specialistului, lucru care, în final, s-a și întâmplat.

„Cred că timpul petrecut la nani e pierdut și atunci încerc să prelungesc ziua și să mai fac altceva. Eu știu sigur că am, chiar dacă nu m-am dus la niciun psihoterapeut. Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat, tot ce am citit despre asta duce aici. O să mă duc și o să obțin ștampilă ca să mă credeți. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu sunt cu nimic mai specială, sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place.”, a continuat artista.

Te-ar putea interesa și: Alimentele pe care trebuie să le arunci urgent din frigiderul tău. Specialiștii trag un mare semnal de alarmă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel