Boala mortală pe care o poți face din cauza cartofilor la cuptor. Cum trebuie, de fapt, să îi gătești pentru a fi sănătoși.
Boala mortală pe care o poți face din cauza cartofilor la cuptor. Cum trebuie, de fapt, să îi gătești pentru a fi sănătoși. Niciodată nu ar trebui să coaceți un cartof în folie.
Cartofii copți nu sunt doar o masă ușoară și rapidă în timpul săptămânii când sunteți presat de timp - sunt, de asemenea, plini de fibre și de nutrienți importanți precum flavonoizi, carotenoizi și acid fenolic, care acționează ca antioxidanți.
Nu trebuie să uităm că, totuși, cartofii conțin și un tip special de amidon rezistent care, în loc să fie complet descompus și absorbit de organism, ajunge în intestinele mari pentru a servi ca nutrienți pentru bacteriile bune din intestin.
Citește continuarea pe DC MEDICAL
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News