Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față. De la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam: „A încercat să mă înjosească”

Data actualizării: | Data publicării:
Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc
Descriere foto: Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc

Bogdan de la Ploiești a spus de la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam. Cântărețul de manele a publicat imaginile de la nuntă care nu s-au văzut până acum în mediul online.

Tensiunile au atins cote maxime la o nuntă la care erau prezenți Florin Salam și Bodan de la Ploiești. Artiștii au fost invitați la eveniment pentru a le cânta mirilor și nuntașilor, însă între cei doi a izbucnit un adevărat scandal. În mediul online au apărut mai multe videoclipuri care au surprins momentul.

Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față. De la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam

Bodan de la Ploiești a fost cel care a început programul artistic, iar Florin Salam a fost nevoit să privească momentul de pe margine și să aștepte să-i vină și lui rândul să le cânte celor prezenți la eveniment. La un moment dat, cei doi au avut un schimb dur de replici. Imaginile au apărut și în mediul online, iar toată lumea credea că Bodan de la Ploiești ar fi fost dat afară de la nuntă chiar de Florin Salam. După eveniment, „Regele” manelelor a intrat live pe pagina sa de TikTok și l-a criticat vehement pe colegului lui de breaslă. Bogdan de la Ploiești nu a vrut să lase lucrurile așa și a ținut să explice cum au stat, de fapt, lucrurile și de la ce ar fi pornit întregul scandal.

„Vă salut, oamenii mei, Știu că așteptați un răspuns de la mine și cu toate că eu nu sunt genul să răspund la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns, din toată inima pentru voi. Florin Salam este regele României, pe bune. Noi toți, toată generația mea, am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsam înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost”, a spus Bogdan de la Ploiești, într-un videoclip postat pe TikTok. 

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea, la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident cumplit. Influencerița s-a afișat cu fața umflată și cu răni pe corp

Ce s-a întâmplat, de fapt, la nuntă

Florin Salam a mers la artist și i-a dat bani pentru o dedicație. La un moment dat, cântărețul de manele l-a pus să spună la microfon „Șeful tău. Șeful României!”, iar acest lucru l-a deranjat pe Bogdan de la Ploiești.

„De la fratele meu, de la Florin Salam, special. De la regele României, încă o viață de aici încolo tot rege ești. E vorba de gâtul ăsta care nu moare niciodată. Pentru toată Oltenița”, a spus Bogdan de la Ploiești.

„Șeful tău. Șeful României!”, a precizat Florin Salam.

„De la șeful Florin Salam, seful României, în afară de mine, atât. Ești fratele nostru!”, a precizat Bogdan de la Ploiești.

Te-ar putea interesa și: Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. „Regele” manelelor l-a dat afară de la o nuntă pe colegul său de breaslă, chiar în timp ce cânta / Video

Bogdan de la Ploiești susține că nu a fost dat afară de la nuntă de Florin Salam: „Și dacă m-a oprit cineva, acela am fost tot eu”

Bogdan de la Ploiești a ținut să precizeze că nu a fost dat afară de la nuntă de Florin Salam, ci că singur și-a dorit să plece pentru a nu strica nunta. El le-a spus celor prezenți la eveniment că va cânta o ultimă melodie și apoi îi va da microfonul lui Florin Salam.

„Ați văzut și voi că l-am respectat și i-am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit, cu toate că a încercat să mă înjosească, fiind o petrecere cu oameni la care el cantă de obicei. Din contră, pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat niciodată să fac vreo contră cu el. Deși sunt multe speculații, am să vă las și acest clip unde veți vedea exact că eu am anunțat ultima melodie și dacă m-a oprit cineva, acela am fost tot eu, din respect față de oamenii mei, pentru că așa am fost educat, să nu stricăm vreodată vreo petrecere.

«Și după melodia asta intră și Florin Salam, pentru toată lumea prezentă. Regele României!»  V-aș ruga din toată inima mea să nu dați cu hate și cu vorbe rele, pentru că noi am ajuns aici datorită lui Dumnezeu și a sufletului nostru curat. Asta înseamnă Bogdan de la Ploiești, iubire, nu război!”, a mai spus Bogan de la Ploiești, în videoclipul postat pe TikTok. 

 

@bogdandelaploiesti.haz

RASPUNSUL MEU

♬ Ia-mi tinerete din batranete - Maria Constantin & Vali Vijelie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel