Bogdan de la Ploiești, anunț șoc. Artistul a recunoscut pe scenă că este tatăl a doi copii: „Este un moment emoționant pentru mine” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube / Bursucu, Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Youtube / Bursucu, Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a recunoscut, pentru prima dată, că are doi copii. Anunțul a fost făcut pe scenă în fața publicului său.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Artistul este destul de discret cu viața sa personală și, deși, au apărut zvonuri cu privire la faptul că acesta ar avea copii, Bogdan de la Ploiești nu confirmat, dar nici nu a infirmat speculațiile. De această dată, manelistul nu s-a mai ascuns și a confirmat că este tatăl a doi băieți frumoși, Franco și Tiago.

Bogdan de la Ploiești, anunț șoc. Artistul a recunoscut pe scenă că este tatăl a doi copii: „Este un moment emoționant pentru mine” 

De-a lungul timpului, fanii artistului s-au întrebat dacă acesta are sau nu copii, după ce în mediul online acesta a părut alături de doi băieți. La început, internauții au crezut că sunt ba nepoții, ba finii cântărețului, după cum lăsa să se înțeleagă.

Acum, manelistul s-a decis să nu se mai ascundă. Astfel, în cadrul unui eveniment, Bogdan de la Ploiești a recunoscut în fața publicului său că este tată de doi băieți, pe nume Franco și Tiago. Bogdan de la Ploiești le-a prezentat fanilor „cel mai mare hit al său” și i-a adus pe cei doi micuți pe scenă, alături de el.

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. Este un moment emoționant pentru mine, dar în aceasta seară vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu”, a spus Bogdan de la Ploiești publicului său.

„Al cui băiat ești tu?”, l-a întrebat Bogdan de la Ploiești pe fiul său.

„Al lui Bogdan de Ploiești”, a răspuns băiețelul artistului, pe nume Franco.

„Și ca încheiere vreau să vă spun ca Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet”, a mai mărturisit Bogdan de la Ploiești publicului său.

Te-ar putea interesa și: Adrian Elicopter de Luptă tună și fulgeră, la o lună după ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție: „Mă gândesc să acționez în instanță asupra deciziei”

@bogdandelaploiesti.haz

INFO ROMANIA SINGURUL CLIP CARE TREBUIE SA URMARITI PANA LA FINAL

♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Te-ar putea interesa și: Accident grav în timpul filmării unei scene din filmul „Cursa”. Anunțul făcut de Codin Maticiuc: „Implicate și vătămate au fost 3 persoane”

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară: „Întrebarea este: Cristina este mama?”, „Și mama cine e?”, „E adevărat?”, „Nu era nimic de ascuns! Ba chiar să te mândrești cu ei, ai niște copii superbi, iar Franco se vede de la o vârstă fragedă ca e un copil inteligent! Îți seamănă total! Să-ți trăiască copiii!”, „Multă lume știa că sunt copiii tăi, dar ai făcut un moment foarte frumos. Să îți trăiască băieții”, „Se știa oricum, dar felicitări că ai făcut și public asta. Să-ți trăiască și să-ți aducă numai bucurii”, „Doamne cât de emoționant. Să fiți sănătoși şi fericiți”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de fani la postarea făcută de Bogdan de la Ploiești, pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin a făcut furori într-o destinație de vis. Ținuta elegantă, provocatoare, pe care a ales-o / Foto în articol



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel