Bogdan de la Ploiești, cadouri de la distanță pentru Cristina Pucean. Cum a reacționat vedeta: El știe mai bine ce planuri are pentru tine!

Data publicării:
Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești

Într-o zi plină de emoții, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au celebrat doi ani de la începutul relației lor, demonstrând cât de specială este legătura lor. Sărbătoarea a fost marcată pe rețelele de socializare, unde ambii au împărtășit detalii despre cadouri și gesturi de iubire.

Bogdan de la Ploiești a început ziua cu o declarație de dragoste pe Instagram: "Astăzi facem doi ani. Te iubesc mult, jumătatea mea." Mesajul său simplu, dar profund, a stârnit imediat reacții din partea fanilor și prietenilor care au urmărit povestea lor de dragoste.

Cristina Pucean nu a fost mai prejos în exprimarea sentimentelor sale, menționând atât postarea emoționantă de pe Instagram a lui Bogdan, cât și cadoul surpriză primit. "După cum vedeți, iubitul meu nu a uitat că astăzi facem doi ani. Nu doar cu postarea de pe Instagram de astăzi, ci și cu cadoul, cu ajutorul finilor noștri din Târgu Jiu. Te iubesc mult, dragostea mea, și pe voi la fel (adresându-se finilor săi)", a împărtășit Cristina Pucean într-o postare pe rețelele sociale.

Bogdan de la Ploiești a continuat să-și exprime afecțiunea și admirația pentru Cristina într-o altă postare emoționantă. "La mulți ani, iubirea mea! @cristinapuceann, nu am ce să spun decât că te iubesc sincer! Așa a făcut Dumnezeu să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are pentru tine! Sunt fericit și mândru de tine, mulți nu știu cine ești cu adevărat și uneori te judecă cum vor ei, dar eu voi fi mereu lângă tine, așa cum am fost și până acum!!! Să fii sănătoasă, că de restul am eu grijă", a transmis Bogdan într-un gest romantic față de partenera sa de viață.

În urma postărilor lor, Bogdan și Cristina au primit o avalanșă de felicitări și urări din partea fanilor, care au apreciat gestul de iubire. 

Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față

În urmă cu puțin timp, un adevărat scandal a pornit între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Cei doi s-au certat la un eveniment, finalizându-se cu „pedepsirea” colegului lui Florin Salam. Totul a început de la remarca lui Bogdan de la Ploiești „Poate ești tu regele României, dar nu ești regele meu”, după care, Florin Salam i-a pus pe organizatori să-l dea afară.

Cum a explicat artistul întreaga întâmplare.

„Vă salut, oamenii mei, Știu că așteptați un răspuns de la mine și cu toate că eu nu sunt genul să răspund la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns, din toată inima pentru voi. Florin Salam este regele României, pe bune. Noi toți, toată generația mea, am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsam înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost”, a spus Bogdan de la Ploiești, într-un videoclip postat pe TikTok. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel