Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”

Data publicării:
Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a avut și el o reacție în scandalul momentului în care este implicat artistul Babasha.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele de la noi din țară, motiv pentru care acesta nu a putut să rămână indiferent în fața scandalului momentului, ce a avut loc seara trecută, 12 iunie, la Arena Națională. Astfel, acesta sare în apărarea lui Babasha, cântărețul huiduit de sute de oameni, ce a cântat pe aceeași scenă cu Coldplay, dezvăluind, de asemenea, și care a fost conversația pe care a purtat-o cu tânărul, în urmă cu un an de zile.

„Din păcate, aveți aici răspunsul clar că starea de normalitate ne este dată de media celor din jur. Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic rău pentru Babasha, ci doar pentru noi, ca țară. Să huidui un copil de 22 de ani, care a fost invitat la un concert să cânte, mi se pare că suntem ultima țară. Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul acestui băiat pe care eu îl apreciez, vă spun din toată inima. În urmă cu un an de zile, am avut o discuție cu el, pentru că tot venea la evenimentele mele, și i-am spus că o să ajungă mare, poate să vă confirme, așa am simțit eu.”, a declarat Bogdan de la Ploiești printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare.

Citește și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

Pe umerii cui pune artistul vina

Întreaga vină este a organizatorilor, consideră Bogdan de la Ploiești. Acesta spune că cei care au gândit numărul muzical și surpriza pentru toți participanții la concert ar fi trebuit să pună totul la punct mult mai bine și să creeze un context prielnic pentru ceea ce urma să vină.

„Este un băiat foarte educat și îmi pare rău că trebuie să treacă prin asta. Cred că există și o parte bună, iar adevărul va ieși la iveală. Oamenii vor înțelege că băiatul ăsta nu a greșit cu nimic. Singurii care au vină sunt organizatorii, pentru că nu au știut să-i pregătească un moment din care să iasă alt om, el trebuia să iasă altcineva de acolo, dar nu e timpul pierdut.”, a continuat el.

VEZI și: Oana Roman intervine în scandalul momentului. Ce spune despre manelistul huiduit la concertul Coldplay: „Știu că voi fi judecată, blamată”

Ce planuri de viitor are Bogdan de la Ploiești

Pe această cale, Bogdan de la Ploiești le dezvăluie fanilor săi și care sunt planurile sale de viitor. Astfel, de pare că acesta pregătește un proiect internațional impresionant, care implică un nume mare din această industrie. Pe fondul întâmplării de la Coldplay, acesta spune că a început să-și facă griji pentru modul în care piesa sa va fi primită de români.

„Și eu mă confrunt zi de zi cu aceste probleme pe care mi le fac anumiți oameni. Eu sunt acum într-o pauză muzicală, pentru că urmează să scot un proiect internațional, cu un artist internațional, iar după ce am văzut toată nebunia asta nici nu știu ce o să se întâmple sau cum o să reacționeze oamenii.”, a încheiat artistul.

VEZI și: Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, prima reacție: „Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Andra Mihaela @B A B A S H A ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel