Gestul neașteptat făcut de Bogdan de la Ploiești, după ce Babasha a fost huiduit la Coldplay. Și-a uimit toți fanii chiar în timpul concertului

Data publicării:
Bogdan de la Ploiești, captură video TikTok
Descriere foto: Bogdan de la Ploiești, captură video TikTok

Bogdan de la Ploiești a avut o nouă reacție după scandalul în care a fost implicat Babasha.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii care l-au susținut pe Babasha, după ce acesta a fost huiduit în cor de sute de oameni pe Arena Națională, după ce a fost invitat să cânte la concertul susținut de Coldplay la București. Astfel, după ce a postat un mesaj în care a adresat mai multe cuvinte cu privire la subiectul ce a împărțit România în două tabere, celebrul manelist a revenit în mediul online cu o nouă replică pentru cei care s-au arătat a fi revoltați pe actul artistic al tânărului.

Astfel, pentru a le arăta tuturor faptul că în această breaslă artiștii se sprijină unul pe celălalt, Bogdan de la Ploiești le-a cerut fanilor săi în timpul unui concert susținut seara trecută, 13 iunie, să-i huiduie pe toți cei care au făcut același gest către Babasha pe Arena Națională. Apoi, celebrul manelist i-a dedicat și câteva versuri acestuia, iar ce a urmat au fost doar rânduri de aplauze și felicitări pentru inițiativa sa.

„Fiindcă colegul nostru Babasha a fost huiduit de anumiți oameni, aș vrea și noi, toată lumea acum, să huiduim acești oameni care l-au huiduit pe el.”, le-a spus Bogdan de la Ploiești fanilor în timpul concertului.

Citește și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldpay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

@bogdandelaploiesti.haz @B A B A S H A ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Ce a spus Bogdan de la Ploiești, imediat după incident

Imediat după ce evenimentul revoltător a avut loc, Bogdan de la Ploiești și-a arătat toată susținerea față de tânărul care a trecut printr-un eveniment pe care nimeni nu l-ar fi putut anticipa. Acesta a fost total dezamăgit de modul în care oamenii au decis să trateze această nemulțumire pe care au avut-o, fiind conștient de trăirile pe care Babasha le-a avut în acel moment. 

„Din păcate, aveți aici răspunsul clar că starea de normalitate ne este dată de media celor din jur. Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic rău pentru Babasha, ci doar pentru noi, ca țară. Să huidui un copil de 22 de ani, care a fost invitat la un concert să cânte, mi se pare că suntem ultima țară.

Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul acestui băiat pe care eu îl apreciez, vă spun din toată inima. În urmă cu un an de zile, am avut o discuție cu el, pentru că tot venea la evenimentele mele, și i-am spus că o să ajungă mare, poate să vă confirme, așa am simțit eu.”, a declarat Bogdan de la Ploiești printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare.

VEZI și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

„Singurii care au vină sunt organizatorii”

În final, acesta e de părere că singurii care au greșit în această situația nu a fost interpretul, ci organizatorii, care nu au știut să-i creeze un context favorabil.

„Este un băiat foarte educat și îmi pare rău că trebuie să treacă prin asta. Cred că există și o parte bună, iar adevărul va ieși la iveală. Oamenii vor înțelege că băiatul ăsta nu a greșit cu nimic. Singurii care au vină sunt organizatorii, pentru că nu au știut să-i pregătească un moment din care să iasă alt om, el trebuia să iasă altcineva de acolo, dar nu e timpul pierdut.”, a continuat el.

Citește și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel