Bogdan Medvedi i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Cântărețul a reușit să întoarcă scaunele din primele secunde

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Bogdan Medvedi
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Bogdan Medvedi

Bogdan Medvedi a uimit jurații de la „Vocea României” și a reușit să întoarcă toate scaunele. Bătălia a fost dură, iar alegerea sa a fost grea, dar a ales, în cele din urmă, antrenorii a căror energie i s-a potrivit cel mai bine. 

Bogdan Medvedi este deja un cunoscut cântăreț de la noi din țară, fiind familiarizat cu scena și publicul larg. Deși oamenii îi știu piesele, Bogdan este celebru încă de când cânta alături de trupa „Maxim”, atunci când a cunoscut adevăratul succes. „Maxim” este o formație de băieți, înființată în anul 2013. Una dintre cele mai faimoase piese ale lor este melodia „Sărutări criminale”, devenind rapid celebră și iubită de public. După ce a părăsit trupa, Bogdan Medvedi a ales să urmeze o carieră solo și a lansat propriile sale melodii. Acum, cântărețul a venit la „Vocea României” și se pare că a făcut alegerea corectă. A reușit să întoarcă trei scaune din primele secunde, iar al patrulea s-a întors și el rapid. 

Lupta pentru a-l câștiga pe Bogdan a fost dificilă pentru jurați, fiecare dintre ei dorindu-și să îl aibă pe acesta în echipa sa, mai ales că interpretarea lui i-a impresionat. Mai mult decât atât, simțindu-se în pericol de a-l pierde în favoarea lui Tudor Chirilă, Smiley a decis să se folosească de butonul „super-block”, o regulă nou apărută în acest sezon. Fiecare antrenor poate folosi acest buton doar o singură dată, atunci când crede că un concurent pe care și-l dorește în echipa sa ar putea alege pe altcineva. Cu toate că Tudor Chirilă a fost blocat de către Smiley, Bogdan Medvedi a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu și a lui Theo Rose. 

Te-ar putea interesa și: Ce planuri are Gabriela Cristea pentru aniversarea sa. Vedeta împlinește 50 de ani: „Nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe”

„A fost un vis devenit realitate”

„Părinții mei sunt artiști amândoi  și eu am crescut înconjurat de muzică încă de când aveam un an. Am început să cânt cu vocea undeva prin clasa a X-a sau a XI-a. Pe lângă muzică, îmi plăcea foarte mult fotbalul, am făcut fotbal de performanță când eram mic. Am avut un moment de răscruce în viața mea în care am simțit  nevoia să aleg: muzică sau fotbal. Drumul de artist este foarte greu, trebuie să depui foarte multă muncă, efort, dedicare și de multe ori pare că este fără rezultat. Dacă nu te dai bătut și ești perseverent, într-o zi, probabil într-o zi în care te aștepți mai puțin, vei simți că e acolo. Succesul în muzică am început să îl cunosc în perioada în care am format trupa „Maxim”. Am avut o perioadă foarte lungă plină de concerte, evenimente, piese, înregistrări, de întâlniri cu fanii. A fost un vis devenit realitate. Toate astea se întâmplau când aveam 20 de ani.

Te-ar putea interesa și: Metodele lui Leon Dănăilă, unul dintre cei mai mari neurochirurgi din România, pentru a deveni mai deștept: „Sigur va deveni mai inteligent decât ceilalți”

Cea mai mare scenă pe care am cântat a fost stadionul Cluj Arena, împreună cu trupa „Maxim”. Cred că erau 80-90.000 de oameni. Un stadion plin cânta cu noi „Ale tale, ale tale sărutări criminale”. Atunci am atins cea mai mare bucurie pe care o poate simți un artist. Am continuat să visez și să sper că voi repeta acea zi.  După ieșirea mea din trupa „Maxim” a fost momentul în care am ales să merg pe o carieră solo. Dezamăgiri am avut multe, dar să renunț nu am luat în calcul niciodată. Simt că acum este momentul să mă redescopăr si să mă reinventez. M-am mai gândit să vin aici în anii precedenți, doar că simțeam că nu îmi este locul, acum simt că a venit momentul. Consider că este startul de care am nevoie și cred că mă va ajuta să ajung acolo unde îmi doresc”, a declarat Bogdan Medvedi, la „Vocea României”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel