Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Am decis, de comun acord, să ne separăm”

Data publicării:
Gina Chirilă și Bpgdan Vlădău, foto Instagram
Descriere foto: Gina Chirilă și Bpgdan Vlădău, foto Instagram

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu mai formează un cuplu. Cei doi  și-au spus „adio”, după 11 ani de relație. 

 

Poveste de dragoste dintre Bogdan Vlădău și Gina Chirilă a ținut primele pagini ale ziarelor în ultimul timp, după ce s-a zvonit că cei doi au ajuns în pragul divorțului. Cu toate acestea, până acum, cei doi nu au confirmat separarea. Mai mult, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Bogdan Vlădău a negat că el și soția sa ar fi ajuns să se separe.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație

Astăzi, fotomodelul s-a decis să iasă public și să spună că ea și Bogdan Vlădău și-au spus „adio”, după 11 ani de relație. Gina Chirilă a mărturisit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Vlădău, însă au decis, de comun acord, să se despartă și să meargă pe drumuri separate.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, a transmis Gina Chirilă, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila)

 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă în 2017. Trei ani mai târziu, în 2020, au devenit părinți pentru prima dată, atunci când fotomodelul a adus pe lume o fetiță, pe nume Katia. 

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță face acuzații grave la adresa fostului soț, Florin Budnaru. Ce regretă vedeta cel mai tare: „Trebuie să înțeleg personalitatea unui alienator”

Bogdan Vlădău nega despărțirea de Gina Chirilă, în urmă cu două săptămâni

În urmă cu mai bine de două săptămâni, după zvonurile despărțirii, Bogdan Vlădău a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că el și Gina Chirilă formează un cuplu și nu s-ar fi pus niciodată problema unei despărțiri. 

„Eu am postat o chestie care nu avea nicio legătură mesajul meu pentru nimeni. Era un mesaj către oameni, în general, să nu-și vândă sufletul ca să accelereze lucrurile. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi pe social media, fiind persoane publice, are legătură cu viața noastră privată, că nu are. Dacă s-ar întâmpla ceva de genul acesta, atât de radical în viața noastră, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un  anunț oficial, nu? În care să spunem clar: «Asta este și hârtia de divorț, de la notar», dar nu este cazul aici.

Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile. Nu am mai postat nici eu, nici ea. Nu are legătură cu faptul că nu mai suntem noi împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu. Pur și simplu așa s-a întâmplat”, a mărturisit Bogdan Vlădău, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic, teorie bombă despre cancer! „Facem boala, indiferent dacă trăim pe Muntele Athos!” Factorul evident care duce la risc uriaș

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, motivul pentru care i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl biologic: Încercam de vreo 5, 6 ani să îi spunem



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel