Bogdan Vlădău șochează fanii după anunțul Ginei Chirilă despre divorț. Ce i-a transmis artistul fostei soții

Data actualizării: | Data publicării:
Susra foto: Bogdan Vlădău, Instagram
Descriere foto: Susra foto: Bogdan Vlădău, Instagram

În ciuda divorțului anunțat de Gina Chirilă pe rețelele de socializare, Bogdan Vlădău a arătat românilor în ce relații a rămas cu fosta soție.

Cei doi au divorțat după 11 ani de căsnicie. Deși erau văzuți ca un power couple în România, fiind împreună la mai toate evenimentele publice, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu au oferit mai deloc informații despre alegerea care a afectat mulți fani. 

Gina Chirilă și-a început cariera de succes în televiziune, având foarte multe realizări și în modelling. Fostul ei soț este cunoscut drept artist.

S-ar putea să te intereseze și: Bogdan Vlădău, prima reacție după zvonurile despărțirii de Gina Chirilă: „Pur și simplu așa s-a întâmplat” / Video

Despărțirea a născut foarte multe intrigi în mediul online întrucât nimeni nu cunoaște motivul pentru care cele două vedete au luat această decizie.

Cu toate acestea, cei doi pare că au rămas în relații foarte bune, mai ales după ce Bogdan Vlădău i-a transmis un mesaj direct Ginei, în care îi urează „La mulți ani, mommy!”.

Mai mult, Gina i-a răspuns fostului soț, publicând postarea lui Bogdan și adăugând un călduros „Mulțumesc!”.

 

 

Una dintre intrigile care au incitat fanii celor doi este dată de negarea despărțirii de către Bogdan Vlădău, în urmă cu 2 săptămâni de anunțul mesajului Ginei. Acesta a făcut declarații în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV:

„Eu am postat o chestie care nu avea nicio legătură mesajul meu pentru nimeni. Era un mesaj către oameni, în general, să nu-și vândă sufletul ca să accelereze lucrurile. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi pe social media, fiind persoane publice, are legătură cu viața noastră privată, că nu are. Dacă s-ar întâmpla ceva de genul acesta, atât de radical în viața noastră, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un  anunț oficial, nu? În care să spunem clar: «Asta este și hârtia de divorț, de la notar», dar nu este cazul aici.

Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile. Nu am mai postat nici eu, nici ea. Nu are legătură cu faptul că nu mai suntem noi împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu. Pur și simplu așa s-a întâmplat”, a mărturisit Bogdan Vlădău, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

 

În urmă cu o zi, Gina Chirilă dădea vestea cutremurătoare care nu avea mai mult de câteva rânduri pe Instagram:

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, a transmis Gina Chirilă, pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

 

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Am decis, de comun acord, să ne separăm”

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel