Bolile de care suferă Delia. Ilinca Vandici: „Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață”

Data publicării:
Ilinca Vandici, Delia/ captură video Youtube, Kanal D/ Instragram
Descriere foto: Ilinca Vandici, Delia/ captură video Youtube, Kanal D/ Instragram

Ilinca Vandici și Teo trandafir au dezbătut diagnosticele primite de Delia de la specialiști.

Delia a vorbit recent despre diagnosticele pe care le-a primit din partea specialiștilor și despre care nu știa nimeni până de curând. Astfel, chiar dacă solista este mereu cu zâmbetul pe buze și are o energie greu de egalat, se pare că anumite lucruri justifică acest comportament, despre care însăși solista a discutat deschis. Aceste declarații au ajuns și la urechile Ilincăi Vandici și ale lui Teo Trandafir, care, la rândul lor, și-au spus părerea despre bolile celebrei cântărețe. Până acolo însă, cele două au ținut să aprecieze și modul în care vedetele au început în ultima vreme să se deschidă în fața fanilor și să normalizeze faptul că viața nu e mereu una roz. 

Teo Trandafir: Noi ne gândim mereu că vedetele astea care cântă nu au nicio problemă, că uite ce zâmbet au, nu au cum, până când...

Ilinca Vandici: Lucrurile nu-s atât de simple.

Teo Trandafir: Mai ales când vedetele fac declarații de unele însele, nu săpăm noi după boli. Oamenii vorbesc despre asta, ca să-i ajute pe ceilalți.

Ilinca Vandici: Până acum câțiva ani de zile, vedetele erau într-un bol de sticlă, nimic nu le atingea. De ceva vreme încoace, au naturalizat „vedeta”. A devenit mai aproape de cei de acasă, lumea o percepe ca fiind un om, iar în ultima vreme tot mai multe vedete au început să vorbească despre afecțiunile pe care le au. 

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Ilinca Vandici, despre bolile cu care se confruntă Delia

Astfel, în continuare, Ilinca Vandici a dezvăluit cele trei diagnostice primite de Delia. Astfel, dacă două dintre ele i se par inofensive celebrei prezentatoare, cel de-al treilea este ceva mai dificil, cel puțin pentru o artistă, este de părere ea.

Ilinca Vandici: Noi vorbim acum despre Delia, care însăși a dezvăluit că suferă de tulburări neurologice, care îi afectează sănătatea: ADHD, care mi se pare că e mega întâlnit, misofonie...

Teo Trandafir: Asta e o chestie nasoală, pentru că atunci când frecvențele tale din cap percep o anumită frecvență care vine în contradicție cu ce ai tu în cap, poți deveni agresiv, confuz. Deci sunetele pe care cel care suferă de misofonie le percepe au o anumită limită. Noi putem să ascultăm orice, ei nu.

Ilinca Vandici: Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață. Si ultimul e sindromul Piter Pan.

Teo Trandafir: Da, e imposibilitatea de a crește. Tu ești tot timpul un copil, pentru că nu percepi realitatea ca un adult, vrei lucruri care caracterizează copilul.

Ilinca Vandici: Misofonia ar putea să o încurce pe Delia, restul nu ar trebui să ne sperie. 

Te-ar putea interesa și: Zanni, prima reacție după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Am văzut înjurături multe în comentarii, e sub orice critică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel