Bomboanele Raffaello sunt foarte simplu şi rapid de realizat, astfel te vei putea bucură de apreciatul desert oricând vei dori, la tine acasă.
Iată de ce ai nevoie pentru a pregăti delicioasele bomboane Raffaello:
- 1 pachet unt (250 g)
- 1 cană zahăr
-50 g nuca de cocos
-esenţă vanilie, dupa gust
-200 g lapte praf (sau 150 g lapte praf şi 50 g biscuiţi)
-alune.
Mod de preparare:
Se freacă untul cu zahărul, se adaugă puţină esenţă de vanilie, se freacă în continuare, apoi se adaugă nuca de cocos, se freacă până se încorporează, apoi se adaugă laptele praf. Se fac biluţe cu miez de alună, apoi se dau prin nuca de cocos. Se bagă la frigider până se întăresc.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News