Brigitte Pastramă, motivul pentru care a făcut închisoare. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: „A plecat și m-a băgat la pușcărie!”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda

Brigitte Pastramă a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns în spatele gratiilor. 

Brigitte Pastramă duce o viață la care alții doar visează, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcast-ului „În Oglindă”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a făcut închisoare.

Brigitte Pastramă, motivul pentru care a făcut închisoare

În urmă cu mai mulți ani, Brigitte Pastramă a fost  condamnată la doi ani de închisoare cu executare. Vedeta a povestit că toate problemele au început după ce fostul soț s-a stins din viață, în urma unui infarct, la doar 38 de ani. După decesul bărbatului, afacerile pe care acesta le deține i-au rămas vedetei. La doar trei luni de la tragedie, Brigitte Pastramă a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a iscat un adevărat scandal între ea și managerul unui club. Mai exact, vedeta nu mai încasase vreun ban prin intermediul respectivului business, după moartea soțului, motiv pentru care a vorbit cu managerul clubului despre acest aspect, propunându-i să se ocupe de inventar.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. Managerul de la celălalt club mi-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, mărturisea Brigitte.

Brigitte Pastramă a  fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare

Brigitte Pastramă a povestit că managerul clubului vindea produse în numele firmei pe care vedeta o moștenise de la soțul ei.

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la managerul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o. În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare. (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza managerului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

Vedeta a mărturisit că a fost închisă, după care a fost eliberată, ulterior fiind din nou închisă, însă de data aceasta pentru doi ani de zile. 

„Am fost arestată, mi s-a dat drumul, am fost arestată din nou. Mi s-a dat drumul și, după care, a trebuit să mă duc la pușcărie doi ani. Eu de asta am făcut pușcărie, pentru că am fost acuzată că mi-am recuperat 5.000 de euro din banii furați din încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată, în clubul pe care îl gestiona unul dintre manageri”, a mai spus Brigitte, în cadrul podcastului În Oglindă.

Citește și: Brigitte Pastramă, dezvăluiri șocante din căsnicia cu Ilie Năstase. Ce spune despre actuala soție a tenismenului: „A știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Am fost batjocorită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel